Lifestyle

Ystäväkirja | unelmieni kumppani, salainen paheeni…

Bongasin tällaisen ihanan ystäväkirja-postauksen Jennyn blogista, joka taas oli alunperin ottanut siihen inspiraatiota Suvilta. Mä rakastan tämän tyylisiä postauksia, sillä niitä on sekä mielenkiintoista lukea muilta, että kiva täyttää itsekin. Tulee myös pieni lapsuuden nostalgia kun aina ala-asteella tällaisia täyteltiin. 🙂

DSC06025-01

Pienenä ajattelin, että minusta tulee lääkäri. Luin paljon lääkärinkirjoja vapaa-ajallani, sillä musta ne olivat erityisen kiehtovia. Rakastin uuden oppimista ja sitä että sain ahmia tuhatsivuisia lääkärinkirjoja. No, joskus elämässä kaikki ei mene niin kuin suunnittelee, musta ei tullut lääkäriä, eikä varmaan koskaan tulekaan. 😀

Tällä hetkellä olen levollinen lenkin, saunomisen ja iltapalan jälkeen. Istun sängyllä peittojen alla, vieressä on kuppi teetä ja parvekkeen ovi on vähän auki. Sieltä tuulee sisälle raikasta kesäilmaa, ja aurinko laskee kauniisti heijastaen vastapäisen talon seinän räikeän oranssiksi. On jotenkin tosi rauhallinen fiilis just nyt.

Joskus minusta tulee kirjailija, psykologi, talon omistaja, vaimo. Niistä unelmoin, mutta jää nähtäväksi mitkä toteutuvat 🙂

Rakastan mm. kesän tuoksua, rauhallisuutta, kiireettömyyttä, aitoja ihmisiä, luontoa, kirjoittamista, lukemista, teetä…Jos kiinnostaa lue mun postaus 100 asiasta, jota rakastan, siinä vähän pidempi vastaus tähän kysymykseen!

Vihaan ajattelemattomia ihmisiä, itsekeskeisyyttä, kiirettä, kiusaamista, turhaa valittamista, ihmisiä jotka kävelevät leveästi jalkakäytävällä eivätkä väistä vaikka näkevät että vastaan tulee ihmisiä (tämä on oikeasti tosi rasittava piirre ihmisissä) sekä ötököitä

Haaveilen kiireettömyydestä, rutiineista, kirjan kirjoittamisesta, pitkistä rauhallisista iltalenkeistä, syksystä ja tuoreista vadelmista.

Arkirutiineista suosikkini on teehetket. Silloin rauhoitun ja pistän aivot narikkaan.

Unelmieni mies tai nainen on luotettava, sitoutuva, rauhallinen, hellä, ymmärtäväinen ja ongelmanratkaisukykyinen ihminen, jolle terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä, mutta joka osaa myös ottaa rennosti ja välillä esimerkiksi herkutellakin.

Kirja tai elokuva, joka aiheuttaa edelleen väristyksiä on varmaankin Susanna Erätulen Etsijän kirja. Se oli kirja, joka lumosi mut aivan täysin ja tunsin paljon tunteita laidasta laitaan kun luin sitä. Toisaalta pidin myös Pauliina Rauhalan Taivaslaulusta, sekä Elisabeth Kubler-Rossin ja David Kesslerin Elä tässä ja nyt-kirjasta.

DSC06047-01

Harrastan nyt joukkuevoimistelua (tiedossa ehkä pieni lajinvaihto tanssillisen voimistelun puolelle), joogaa (jonka joudun varmaan hylkäämään syksyyn mennessä, koska tanvo vaatii enemmän sitoutumista, sillä joukkue on kilpajoukkue), bloggaamista, valokuvaamista, kirjoittamista sekä lukemista.

Harrastaisin kaikkea tätä, jos vuorokaudessa olisi enemmän tunteja: kirjoittaisin enemmän ja aloittaisin kirjan kirjoittamisen. Joogaisin iltaisin ja kävisin enemmän lenkillä.

Inspiroidun Pinterestistä, inspiroivista Instagram-tileistä sekä blogeista ja aidoista ihmisistä.

Nautin kiireettömistä hetkistä, naurusta niin että vatsanpohjaan sattuu, hetkistä kun olen aidosti läsnä ja elän hetkessä, kirjoittamisen flow:sta, hyvästä kirjasta joka vie mukanaan, hyvästä ruuasta ja hyvänmakuisesta teestä.

En uskalla tehdä ikinä päätöksiä, jonka takia lykkään niitä viimeiseen hetkeen asti…Tämä on aivan kamala piirre!

Noloin tv-ohjelma, josta pidän: varmaan Temptation Island, joka on ihan älytön, mutta silti koukuttava. Ja TLC:ltä tuleva 90 päivää morsiamena, joka on draamaa täynnä, mutta sekin sellainen joka on aina pakko nähdä kun se tulee.

Sarja, jota suosittelen: Hmm, en osaa sanoa, en katso oikein kamalasti mitään sarjoja. Syke on sellainen jota joskus katsoin pari tuotantokautta, joten varmaankin se. Näyttelijät ovat hyviä ja tykkään etenkin suomalaisista sarjoista. Olen myös katsellut nyt pari jaksoa Luottomies-sarjaa ja se on kyllä hauska 😀 Niin, ja tietenkin Siskonpeti, jonka kaikki jaksot olen katsonut.

Salainen taitoni on loistava mielikuvitus. Olen myös loistava unelmoija.

Salainen paheeni: ruisleipä suolakurkulla ja meetvurstilla. En tiedä onko se nyt kovin ”salainen”, mutta ainakin sellainen yhdistelmä josta ei ehkä kaikki pidä. Sekä grillimaustesipsit yhdessä luumutomaattien kanssa…

Itken aina kun katson tanssi/voimisteluesityksiä, joissa on vahva ilmaisu. Ne saavat mut tunteikkaaksi. Sekä katsoessani Youtubesta Vesalan & Sjöroosin Finlandiaa, jossa videolla näkyy maisemia Suomesta. Tulee niin voimakas ylpeys meidän Suomesta sekä siitä että saan olla suomalainen, että ei voi kun herkistyä!

PicsArt_06-09-05.36.53

Haluan osata aikatauluttaa elämäni paremmin sekä kirjoittaa ja valokuvata taitavammin.

Kahta en vaihda: teetä en vaihda kahviin ja muistiinpanoni teen edelleen paperisena tietokoneen sijaan.

Hymyilen jos jonkun toisen hymy on tarttuva, tai jos näen kauniin maiseman, kuten auringonlaskun.

Viisaus, jonka olen tähän mennessä oppinut: Elä joka päivä, kuin se olisi viimeinen, se tuli ensimmäisenä mieleen. Pyrin elämään täysillä ja nauttimaan elämästä niissä puitteissa mitä mulle on suotu. Jos kiinnostaa lukea enemmän aiheesta, käy lukemassa mun postaus 23 asiasta, jotka olen oppinut 23 vuodessa. Siinä on joitakin elämänviisauksia, jotka ovat mulle tärkeitä!

Haluaisin matkustaa Suomen sisällä erikoisiin nähtävyyksiin, ja ne erikoiset nähtävyydet on juurikin se the juttu. Olisi kiva käydä paljon historiallisissa paikoissa täällä Suomessa, kuten museoissa ja myös vanhat kirkot ja rakennukset kiinnostavat.

Muistelen lämmöllä ylioppilasjuhlapäivääni, sekä lukioaikaisia tapahtumia senhetkisen parhaan kaverini kanssa.

Kaipaan takaisin teiniaikoihin, vaikka silloin elämä oli aikamoista myllerrystä. Mutta silloin tunsin olevani vapaa, huoleton ja peloton. En murehtinut niin paljon asioista. Elämä tuntui olevan silloin oikeasti edessä eikä edes taivas olisi rajana sille mitä kaikkea mahdollisuuksia olisi olemassa.

Salaa toivon, että voisin hetkeksi palata menneisyyteen tekemään asiat toisin ja sitten taas palata nykyhetkeen.

Täytittekö te lapsena tällaisia ystäväkirjoja? Tehkää tekin ihmeessä tämä ystäväkirja omaan blogiinnekin jos haluatte 🙂

4 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.