Lifestyle

What’s up?

Moikka pitkästä aikaa! Musta ei olekaan kuulunut täällä aikoihin yhtään mitään, mutta nyt ajattelin tulla kertomaan vähän kuulumisia. Paljon on tapahtunut vähässä ajassa, mutta nyt kun asiat on taas vähän loksahtanut paikoilleen niin ajattelin tulla kirjoittamaan tännekin.

Suurimpana muutoksena tässä parissa kuukaudessa on edellisen parisuhteen päättyminen. Erottiin hyvissä väleissä, ja uskon että tämä päätös oli hyvä, vaikka täytyikin ottaa askel kohti tuntematonta tämän muutoksen myötä. Hankin uuden asunnon aika pian tapahtuneesta ja nyt kirjoittelenkin tätä tekstiä omassa yksiössäni. Oon ollut aivan supertyytyväinen mun asuntoon! Koti tuntuu oikeasti kodilta, ja ihana on ollut laittaa kotia omanlaisekseni.

pixlr

Arki on tällä hetkellä aika erilaista kun ennen, kun kukaan ei jaa sitä mun kanssa. Yksinäisyys on vaatinut vähän totuttelua, mutta oon käynyt paljon porukoiden luona, ja siellä onkin aina joku ollut kotona. Ollaan tehty perheen kanssa paljon juttuja nyt viime aikoina ja ollaan lähennytty tosi paljon. Tiedossa onkin myös perheen kesken ulkomaanmatka, mutta siitä kerron sitten myöhemmin enemmän.

Toivon että voisin taas vähitellen palauttaa blogiinkin jonkunlaisen postaustahdin. Blogi on ollut mulle tosi tärkeä nämä neljä vuotta ja on vieläkin, mutta tämä iso elämänmuutos pakotti mut pitämään täältä hieman taukoa ja miettimään asioita ihan rauhassa. Mietin pitkään mitä teen blogin suhteen, mutta kyllä mä haluan tätä blogiharrastusta ylläpitää vielä. On vähän vaikeaa palata katsomaan vanhoja postauksia, sillä tuntuu että niistä kaikista jutuista on kulunut ikuisuus ja kaikki on nykyään niin erilaista. Tavallaan on myös vähän surullista katsoa vanhoja postauksia, kun olen menettänyt nyt osan siitä elämästä mitä silloin oli.

Jos postauksen aiheita miettii niin haluaisin kyllä postailla samoista jutuista kun ennenkin, mutta haastetta tulee tuottamaan ainakin se että nykyään joudun ottamaan kaikki kuvani itse. Kukaan ei enää ota mun asukuvia ja itselaukaisimella kuvaaminen vaatii hieman opettelua. Voi olla että kestää oman aikansa taas päästä kiinni tähän blogin pitämiseen, mutta sen tiedän että haluan ainakin yrittää jatkaa tätä.

pixlr_20180613214856518

En tiedä milloin on tiedossa seuraavaa postausta, mutta ainakin ideoita on mielessä tosi paljon. Mahtavaa myös huomata kuinka (ainakin tilastojen mukaan) kaikki vanhat lukijat on vielä mukana seuraamassa mun blogia, kiitos <3 Tässä oli kuitenkin tällainen pikainen katsaus mun tän hetken kuulumisiin, palaillaan taas toivottavasti piakkoin uuden postauksen merkeissä!

8 kommenttia

 • Sofia

  Paljon tsemppiä! ♥ Mahtava kuitenkin kuulla, että jatkat blogin parissa, koska sun postauksia on aina niin kiva lukea 🙂

 • Enni

  Kiitos paljon 🙂 <3 Nyt onneksi tuntuu että tilanne alkaa hieman selkiytyä. Joo, täytyy kyllä nyt miettiä miten saa jotkut kuvat otettua kun ei ole enää vakiokuvaajaa kuvaamassa..

 • Tuija

  Tervetuloa takasin <3 Ihmettelin jo, minne hävisit! Ikävä kuulla, että on ollut hankala vaihe elämässä. Tsemppiä!
  Ei miullakaan oo kettään vakituista kuvaajaa, vähän haastavaa suunnitella joitain postauksia…

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.