Lifestyle

Uusi sisustus

Oon ihan superiloinen, nimittäin eilen saatiin vihdoin haettua uudet huonekalut. Tilasin Jyskistä kahdet ruokapöydän tuolit ja uuden vaatekaapin. Noitten tuotteitten kasaaminen ei ollut mitään helppoa puuhaa, mutta iskä hoiti sen. Ruuveja puuttu vaikka kuinka paljon ja lähdettiin välissä kauppaan etsimään lisää osia, mutta saatiin sitten iltaan mennessä kaikki valmiiks. Tänään sitten sai vihdoin syödä aamiaista ruokapöydän ääressä ja ette uskokaan kuinka iloinen olen kun ei enää tarvitse kyykkiä sohvapöydän ääressä! Tässä postauksessa aattelin esitellä teille vähän uutta sisustusta.

Penkkejä valitessa ei ollut epäilystäkään mitkä tulisi valituksi, nimittäin nuo alla näkyvät olivat aivan ihastuttavat. Yksinkertaisen valkoiset, mutta kuitenkin tuo muotoilu ja nuo jalat tekevät penkeistä aivan erityiset.

tuolit

Äiti keksi Iittalan lyhdyille kivan paikan ikkunalaudalla. Olen varmaan aiemminkin sanonut tämän, mutta Iittalan tuotteet ovat kyllä aivan ihania, voisin keräillä niitä vaikka kuinka paljon!

DSC00461

Vaatekaappi oli myös valkoinen ja aivan tajuttoman iso! Tuonne mahtuu vaikka kuinka paljon vaatteita ja tämä sattui vieläpä olemaan alennuksessa. Vaaterekki, korihylly, kolme vedettävää vetokaappia ja 4 hyllyä, ihan tajuttomasti tilaa vaatteille!

DSC00453

Tätä Prada-taulua väsäsin koko aamupäivän, mutta sain sen valmiiksi vielä kuvaa varten. Maalasin itse nuo kehykset, kun en löytänyt mistään halpoja mustia kehyksiä. Tykkään tästä kyllä ihan älyttömän paljon!

DSC00491

Vaaterekin päätin jättää, vaikka tuo iso vaatekaappi nyt löytyykin, se on niin kiva. Vaaterekin alla on valkoisia koreja, joihin saa tavaroita.

DSC00454

Ikeasta löytyi muutama kuukausi sitten nuo vihreät kasvit. Laitoin ne tuon lipaston päälle tuomaan väriä. Tuon lipaston vieressä on toinen samanlainen lipasto, ja sen päällä tv.

DSC00455

Tää on ehkä mun lemppari paikka koko huoneessa! Ainoa asia joka pistää silmään ikävästi on nuo eriväriset tyynyt. Olin ostavinani Ikeasta puhtaanvalkeita tyynyjä, mutta osa olikin sitten tuollaisia luonnonvalkoisia. Mutta tossa nurkkauksessa on ihana vaikka lukea.

DSC00457

Tän seinällä roikkuvan korutelineen ostin Espanjasta. Siihen kuuluu myös alaosa, jonne saa koruja.

DSC00458

Entä te lukijat, mitä tykkäätte tästä sisustuksesta? 🙂

4 kommenttia

  • Anonyymi

    Ihans ihana ihana!! Tykkäisin itekin valkoisesta sisustuksesta, mutta koirien kanssa se on vähän mahdoton yhtälö näillä syyskeleillä 😀 valkoinen on jotenkin niin puhdas ja rauhallinen väri. Tykkään hirveästi sun tavasta sisustaa. Saisit tulla meillekin 😀

    Eevi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.