Lifestyle

Uudet nettisivut – uusia tuulia elämään?

2019-12-29 04.13.06 1

Uudet nettisivut on nyt pystyssä ja otinkin tavoitteeksi että uusivuosi on sille deadline! Me Stoorin bloggaajat saimme tosiaan ikäviä uutisia juuri ennen joulua blogiportaalin lakkauttamisesta. Tieto tuli ihan puskista, joten pienen alkujärkytyksen jälkeen olikin aika pohtia mitä seuraavaksi. Blogin pitämistä en halunnut lopettaa, sillä oli vaikea kuvitella millaista elämä olisi jos en bloggaisi.

Päädyin lopulta tekemään omat nettisivut. Siinä olisi todellakin tarvittu joku tietopaketti aivan aiheesta tietämättömälle, jolle esimerkiksi sanat domain ja webhotelli ovat täyttä hepreaa…No, niin vaan sain sivut pystyyn (kiitos myös pikkuveljilleni avusta, sillä ilman heitä olisi prosessi ollut astetta monimutkaisempi…). Jos teillä on kiinnostusta, voisin tehdä jossakin välissä postauksen koko tästä urakasta, eli oppaan ihan rautalangasta vääntäen miten saat tehtyä itsellesi omat nettisivut, mitä se vaatii, ja minkälaisia rahasummia tällaiseen kannattaa pistää. 🙂

No mutta, täällä jatkuu sitten mun bloggaaminen. Vanhat postaukset siirsinkin jo tänne. Blogi kantoi pitkään nimeä Aurore, mutta se ei tuntunut enää omalta. Lisäksi se istui jotenkin vaikeasti suuhun ja oli ehkä hieman vaikea muistaa. Yhden illan nimeä pohdin tuskastumiseen asti, kunnes päätin siirtää pohdintaa seuraavalle päivälle. Kuitenkin kun antoi ajatuksille tilaa, mieleen vaan yhtäkkiä tuli nimi ”Pastelliunelmia”. Siitä sitten äkkiä selvittelemään että onko nimi varattu jo. Yllätyksekseni ei ollut, joten nyt tämä blogi kantaa sitä nimeä. Halusin nimen, joka jää mieleen, yhdistyy ehkä vaaleanpunaiseen ulkoasuun, on herkkä, sekä herättää positiivisia mielikuvia. Pastelliunelmia kuulosti juuri siltä.

Ulkoasun rakentaminen oli haastavaa, mutta näillä taidoilla päästiin tällaiseen. Mobiiliversio on vähän vaikealukuinen omaan silmään, ja sivupalkkia täytyy vielä hieman täydentää, mutta nyt ulkoasu on sellainen jolla voi jo hetken ainakin jatkaa bloggaamista. Saa heittää myös kehitysehdotuksia, jos joku häiritsee tai pistää ikävästi silmään. 🙂 Pyrin korjaamaan sellaiset mahdollisuuksien mukaan.

Blogin tulevaisuus

Kuten Stoorin viimeisessä postauksessa mainitsin, on blogien kultakausi varmaan jo ohi, mutta tällaisena jalat maassa pää pilvissä-ihmisenä haluan kurottaa korkealle blogin tavoitteiden suhteen. Hitaasti, mutta varmasti kehittyy tässäkin jutussa.

Koska olen nyt oman blogini boss, tuo tämä mukanaan sekä sen että työtä on tehtävä asioiden eteen enemmän, mutta toisaalta määräntävalta on kaikessa minulla itselläni. Se on helpottava ajatus, ja koska olen intohimoinen oppimaan uusia asioita sekä tekemään töitä tavoitteideni eteen, uskon että tämä oma blogialusta oli oikea valinta.

Toki kun blogista tuli oman osoitteen myötä astetta ammattimaisempi, olen myös valmis tekemään töitä sen eteen että sisältö on myös laadukasta. Perfektionistina en mene sieltä mistä aita on matalin, mutta toisaalta kun ei ole enää silmien edessä statistiikkaa jolla verrata itseä muihin, vähenevät suorituspaineet blogin suhteen. Voisin siis olettaa että se näkyy myös siinä, että tämän harrastuksen parissa on miellyttävämpi puuhastella ja rennompi ote ehkä näkyy myös toivottavasti sisällössä. Panostaen kuitenkin laatuun samalla.

Blogi tulee jatkumaan entisen kaltaisena, mutta toivoisin jatkossa voivani keskittyä enemmän mielenterveys- ja hyvinvointiaiheiseen sisältöön lifestyle-pohjalta. Postausideoita olisi toteutettavaksi niin paljon etenkin näin uudenvuoden vaihteessa, että päivät tuntuvat loppuvan kesken suunnitellessani blogiin uusia juttuja, heh. Tiedossa on ainakin lähiaikoina vuoden 2019 läpikäymistä, uuden vuoden suunnittelua, sekä mielenterveysaiheisia vertaistuki-kirjoituksia. Innostuinpa myös lukemastani Päiväkirjaklubi-kirjasta niin että taidan tehdä throwbackin siihen millaista oli olla 2010-luvun taitteen teini. Josko joku muistaisi vielä pillifarkkutrendin syntymisen, Irc-gallerian, emohiukset ja se kun toppeja pistettiin päällekkäin monta ja se näytti ”coolilta”…

Joka tapauksessa, toivottavasti vanhat lukijat löytävät tiensä tänne ja uudetkin lukijat ovat myös tervetulleita seuraamaan mun blogia! ♥

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.