Lifestyle

Uudet hiukset + kokemukseni Niophlex-hoidosta

Astelin tänään tyytyväisenä ulos kampaajalta, sillä olin päättänyt vähän lyhentää hiuksia ihan oman mokailun takia. Olin tosiaan käyttänyt L’Oréalin colorista-hiusvärejä, ja halusin syväpuhdistavan shampoon avulla saada väristä enemmän pastellinsävyistä. Laitoin sitten syväpuhdistavat shampoot latvoihin tunniksi ja pesin pois. Ja sitten huomasin että hiuksista tulikin siniset, hups 😀 No, aattelin sitten että seuraavana päivänä laitan uudelleen syväpuhdistavan shampoon ja pidän taas päässä sen tunnin. Kun pääsin suihkusta, huomasin että hiuksia alkoi katkeilla viitisen senttiä eri puolelta latvoja, ja mun kaikki hiukset oli ihan eri mittaisia. Joten eipä siinä auttanut muu kun kävellä kampaajalle leikkuuttamaan hiukset. Tästä omasta hölmöilystä viisastuneena voin sanoa että vaikka netissä lupaillaan että hiuksia saa vaalennettua syväpuhdistavalla shampoolla, niin älkää hyvät ihmiset pitäkö niitä tuntitolkulla päässä….Mutta joo, kampaaja loihti mulle aivan ihanat hiukset ja samalla tehtiin myös Niophlex-hoito, jota eräs toinen kampaaja oli mulle joskus suositellut.

hiukset 1

Mitään radikaalimpaa muutosta ei tehty, hiuksista lähti sellaiset 10 cm ja ne leikattiin vähän kerroksittain. Niophlex-hoitoa mulle ei ole aiemmin tehtykään, ja aattelin nyt kertoa rehellisen mielipiteeni siitä.

Sen enempää en Niophlexista osaa oikein kertoa, kun en ole ammattilainen, mutta se on siis menetelmä, joka vahvistaa hiusten rakennetta. Hiuksiin levitettiin hoitotuote, jonka annettiin vaikuttaa 15min ja sen jälkeen se pestiin pois. Huomasin heti hiuksia pestessä että takut olivat poissa ja hiuksista tuli paljon ilmavammat. Myös hiuksia harjatessa ne tuntuivat helposti kammattavilta ja ilmavilta. Hiuksista tuli hoidon jälkeen ihanan sileät ja hiukset tuntuu paljon paksummilta. Hoito myös näytti kirkastavan mun oikeaa hiusten väriä, ja hiemaan harmaaseen päin taittava väri vaihtui kullanhohtoiseen väriin. Kun lopetin hiusten värjäyksen pari vuotta sitten, oma hiusten väri oli ihan erilainen kun mitä mulla oli koskaan ollut, joten oli ihana saada oma tuttu väri takaisin.

hiukset 3

Hiukset on tosiaan vasta juuri hoidetut, joten vaikutuksen pysyvyydestä en osaa vielä sanoa mitään. Kampaaja sanoikin että vaikutus on ihan yksilöllistä, joillakin se pysyy pidempään, joillakin lyhyempään. Voi olla että sileys ja kiilto pysyis paremmin yllä kotihoitotuotteiden kanssa, mutta sellaisia en ite ostanut. Kokemus oli siis kaikinpuolin positiivinen, mutta jos tulevaisuutta ajattelee niin tällaisia kalliita hoitoja en raaski kyllä kovin usein ottaa, ja hintaan nähden harmittaa jos hiukset pysyy hyväkuntoisina vain hetken aikaa. Toivon kuitenkin että tää kiva hiusväri ainakin pysyy! 🙂

hiukset 4

Ootteko te testanneet Niophlex-hoitoa? Entä mitä mieltä ootte näistä hiuksista?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.