Kosmetiikka

Tuoksu niille jotka eivät voi käyttää hajuvettä

Olen itse ollut aina vannoutunut Versacen Bright Crystal-hajuveden käyttäjä, tai olin. Se oli mun luottotuoksu siitä lähtien kun ensimmäisen hajuveteni ostin. Viime vuosina sen käyttö on kuitenkin jäänyt. Liikun paljon paikoissa, jossa voimakkaat tuoksut ovat kiellettyjä. Sellaisina päivinä olen jättänyt hajuveden laittamatta, mutta vähitellen voimakkaiden tuoksujen käyttö on alkanut tuntua pahalta itsestänikin, vaikken mikään erityisen hajuste-herkkä olekaan. Mulla ei ole hajuvesien käyttöä vastaan mitään, se on kiva tapa tuoda freesiyttä olemukseen ja ehkä myös ilmi sitä millainen ihminen olet. Joillekin hajuvesi voi tuoda itsevarmuutta. Silti suosin mielummin itselläni kevyttä olemusta tosi miedoilla, luonnollisilla tuoksuilla.

dermosil-tuoksuöljy

Dermosil-tuoksuöljy

Äiti oli tekemässä Dermosil-tilausta, ja kun mietin itse mitä tilaan samaan tilaukseen, iskin silmäni tähän kyseisen merkin tuoksuöljy-uutuuteen. Siinä tuoksuvat bergamotti ja sitruunaruoho, joten näin teen ystävänä osasin jo kuvitella lempeän tuoksun ihollani. Bergamottia ja sitruunaruohoa kun yleensä käytetään myös teen maustamisessa. Tilasin sitten tämän tuoksuöljyn, sillä olin haaveillut kuitenkin hajuvesistä luopumisen jälkeen jonkinlaisesta miedosta tuoksusta.

luonnonkosmetiikka -tuoksut

Kevyt vegaanikosmetiikkatuoksu

Tuoksulla on Ecocert- ja cosmos organic-merkit, jotka ovat luonnonkosmetiikan sertifikaatteja. Tuote on vegaaninen, eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia. Tuoksunsa se saa eteerisistä öljyistä. Vegaanikosmetiikka kiinnostaa aina, ja se on mulle plussaa tuotteessa. Lähdinkin siis isoilla odotuksilla testaamaan tätä tuoksuöljyä.

Tuotteessa tuoksuu todella bergamotti ja sitruunaruoho, mutta pelkästä paketista tuoksuteltuna sitruunaruoho puskee vahvasti esiin. Iholla tuoksu on kuitenkin miellyttävämpi, kun öljyt ovat enemmän tasapainossa keskenään. Testattiin tätä myös äidin iholla, ja vaihtelee tosi paljon ihmisestä miltä tämä lopulta tuoksuukaan. Äidillä tuoksu oli todella makea, mulla taas kevyt ja lempeä.

Tuote oli hieman saanut pettyneitä kommentteja Dermon omilla sivuilla, kun ei tuoksu kuulemma säily iholla pitkään. Mä itse tykkään sivellä tätä dekolteen alueelle, etenkin solisluille, hieman ranteeseen, leukapieliin sekä korvan taakse. Eli juurikin niihin paikkoihin mihin levittäisin normaalisti eteeristä öljyä. Näin ainakaan itselläni tuoksu ei ole ollut liian mieto, ja se säilyi iholla sopivan aikaa. Päivän mittaan tuotetta on helppo lisätä jos se käy liian miedoksi. Tuoksu on kyllä kevyt, mutta mielestäni juuri niin kevyt kuin hajuveden korvikkeelta hainkin. Hajuvesihän kun tämän ei olekaan tarkoitus olla, vaan juurikin tuoksuöljy. Tuotetta kuvattiin kevyeksi tuoksuksi ja miedosti hajustetuksi, ja sitä se on.

dermosil-ecocert

Tuoksu niin hajusteallergikoille kuin sellaisiin paikkoihin jossa voimakkaat tuoksut ovat kiellettyjä

Mä itse tykkäsin tästä tuotteesta kovasti, ja se on helppo levittää iholle roll-on-pään avulla. Se myös kulkee pienen kokonsa ansiosta näppärästi mukana ja sitä on nopea lisätä päivän mittaan, jos tuoksu häviää iholta sun mieleen liian miedoksi. Tuote on riittoisaa, eikä öljy jätä tahmeaa jälkeä iholle. Suosittelenkin tätä tuoksuöljyä juurikin sellaiselle joka ei voimakkaita tuoksuja pysty käyttämään, mutta kaipaa silti jotakin luonnollista tuoksua, joka sopii niin hajusteallergikolle kuin sellaisiin paikkoihin jossa voimakkaat tuoksut ovat kiellettyjä.

Onko sulla kokemusta tästä Dermosilin uutuustuotteesta? Käytätkö itse jotakin kevyempiä tuoksutuotteita hajuvesien sijaan? 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.