Lifestyle

Things I like about autumn

Pukeutuminen. Rakastan syksyvaatteita, ja tykkään miettiä tarkasti päivän asuja. On ihana yhdistellä erilaisia koruja, paitoja, mekkoja, hameita…Siinä pääsee toteuttamaan omaa visuaalisuutta ja olokin on itsevarma kivoissa vaatteissa. Ja oi, syksyn värit vaatteissa: viininpunainen, violetti, tummat sävyt <3

Sisustusinspiraatio. Innostun usein sisustamaan kotia syksyisin. Teen paljon DIY-sisustusjuttuja (tästä itse asiassa tulossa postauskin!), ja usein syksyisin koko koti pääseekin ihan uuteen uskoon.

Kirpparikierrokset. Kirpparilta löytää syksyn tullen aivan ihania ja persoonallisia vaatteita!

DSC09387

Valokuvausinspiraatio. Syksyllä kameran muistikortti täyttyy jatkuvasti syksyisillä kuvilla, joita on ihana katsella myöhemmin.

Kynttilät ja jouluvalot. On vaan niin ihana sytyttää iltaisin tuoksukynttilät palamaan ja nauttia kynttilän luomasta valaistuksesta, sekä pistää jouluvalot päälle. Ne luo vaan niin ihanan ja rauhoittavan tunnelman.

Joululahjojen suunnittelu. Haha, mä oon jo alkanut miettiä joululahjoja ihan innoissani. Tänä vuonna ajattelin tehdä lahjat ja kortit itse. Voi kun pääsisin jo antamaan niitä läheisille 😀

DSC09510

Kauniit maisemat. Värikkäät puut, puusta putoavat lehdet, ne on vaan niin kauniita! Joka päivä ikkunasta katsoessa luonto näyttää aina vaan värikkäämmältä, puut muuttuu yhä keltaisemmiksi ja maa täyttyy lehdistä.

Jalkojen alla rapisevat huurteiset lehdet. Näitä kelejä odotellessa! Vielä ei maa ole huurteessa, mutta kuinka kauniita huurteiset lehdet onkaan.

Kuuma tee ja syvälliset keskustelut viltin alla. Mä olen ottanut tavaksi juoda teetä joka ilta, ja samalla puhutaan S:n kanssa päivän kuulumisista ja kaikesta muustakin. Ihana rentoutua ja rauhottua päivien päätteeksi.

PicsArt_09-28-02.28.35

Raikkaat, kirpeät syksyilmat ja auringonpaiste. Rakastan tehdä kävelylenkkejä tällaisessa säässä! Syksyisin aurinko ei ole enää paahtavan kuuma, mutta se lämmittää mukavasti ja raikkaassa ilmassa piristyy.

Tunnelmalliset valaistukset kaupungissa. Katuvalot, valaistut rakennukset, kaukana kulkevat autojen valot…Ne on vaan niin kauniita!

Saunominen. Meillä ei ole saunaa, mutta aina välillä käydään porukoiden luona saunomassa. Ihana päästä lämmittelemään ja rentoutumaan, unohtaa kaikki stressi.

DSC09708

Mistä asioista te tykkäätte syksyssä?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.