Lifestyle

The power of makeup

Tää The power of makeup-juttu on jo ihan kamalan vanha, mutta aattelin itekin tehdä tällaisen. Tää vaati multa tosi paljon rohkeutta, koska yleensä meikkaan kauppaankin… Meikkaaminen saa mut itsevarmemmaksi, ja hyväksyn itseni silloin paremmin. Jotkut saattaa pitää kauppaan meikkaamista ihan älyttömänä, mutta mun mielestä se on ihan okei, koska ei tarvitse koko ajan ahdistua että oonkohan hirveän ruma ja se parantaa omaa oloa. Jos mulla olisi parempi itsetunto, menisin itekin kauppaan meikittä.

the power of makeup 2
the power of makeup 3
the power of makeup

No, onhan tuossa eroa jonkun verran, mutta mä ite koen että ainaki ihon meikkaaminen on vähän turhaa, en näe siinä hirveästi eroa. Toki se peittää ihon virheitä ja punaisuutta, mutta oon kokenut sen riittäväksi että laitan pelkkää puuteria, joka poistaa kiillon ja tasoittaa myös hieman ihon väriä. Silmissä taas näkee eroa jo selvemmin, ilman meikkiä mun silmät on hirveen pienet ja väsyneen näköiset. Kulmissakin näkee jonkun verran eroa, meikattuna mun kulmat on omasta mielestä paljon huolitellumman näköiset.

Ite koen että meikattuna on kuitenkin parempi. Meikkaaminen vaikuttaa myös ihan arkisiin juttuihin: huomaan että kun en meikkaa, olo on vetämätön ja väsynyt, meikkaaminen tuo jotenkin energiaa ja puhtia päivään. Tykkään meikata, ja haluaisin osata meikata paremmin, mutta se riittää ainakin tällä hetkellä että osaan tehdä ees jollakin tavalla tuollaisen perusmeikin.

the power of makeup 1


Ootteko te ottaneet joskus tällaisia The power of makeup-kuvia ja mitä mieltä te ootte meikkaamisesta?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.