Kosmetiikka

Testissä ihastuttava ja luonnollinen Organic shopin viikuna-hiusnaamio

Entisen hiusnaamion loputtua halusin testata jotakin luonnonkosmetiikkapuolelta löytyvää hiusnaamiota, ja löysinkin Ruohonjuuresta kivan valikoiman ihastuttavia hiusnaamioita. Mukaan tarttui lopulta Organic shopin viikunahiusnaamio. Organic shop-tuotesarjaan kuuluu muitakin hinta-laatusuhteeltaan hyviä tuotteita, jotka hellivät ihoa, hiuksia ja vartaloa.

organic shop viikuna hiusnaamio

Hiusnaamio sisältää orgaanista viikunauutetta ja manteliöljyä, ja se lupaa jättää hiukset kiiltäviksi, pehmeiksi, elastisiksi ja helposti kammattaviksi. Hiusnaamio on ihan syötävän herkullisen tuoksuinen! Tuotteessa tuoksuu miellyttävän makea viikuna, mutta tuoksu ei ole kuitenkaan liian ällömakea. Hiusnaamio on paksua ja täyteläistä, ja se on helppo levittää hiuksiin. Naamion annetaan vaikuttaa kosteissa hiuksissa 2-3 minuuttia ja itse annan tämän yleensä vaikuttaa vähän pidempään, sen aikaa kun olen saunassa.

organic shop viikuna

Lopputuloksina hiuksista tuli silkkisen pehmeät, kiiltävät ja ylimääräinen sähköisyys oli poissa. Tuote ei sisällä myöskään silikooneja tai parabeeneja, joten se sopii myös tähän tämän hetken villitykseen eli Curly girl-metodiin. Mikäli et ole siitä vielä kuullut, niin kannattaa googlettaa aiheesta! Itse omistan hieman laineikkaat hiukset, ja huomaan herkästi että eri hiustuotteiden käytön jälkeen laineikkuus joko tehostuu tai hiukset latistuvat ja suoristuvat. Yleensä etenkin luonnonkosmetiikkatuotteet saavat hiukset entistä laineikkaammaksi ja tämän tuotteen kohdalla kävi myös niin.

Nämä Organic shopin tuotteet ovat myös sopivan hintaisia kukkarolle, ja tämä hiusnaamio maksoi muistaakseni 3,99 € Ruohonjuuresta ostettaessa. Hinta hieman vaihtelee ostopaikan mukaan. Hiusnaamio on myös ihanan riittoisaa pitkillekin hiuksille, joten se säilyy käytössä kivan pitkään. Multa menee siis vahva suositus tälle hiusnaamiolle ja täytyy ehdottomasti testata jatkossakin muita Organic shopin tuotteita!

organic shop hiusnaamio

Onko Organic shop teille tuttu tuotemerkki?

4 Comments

 • Sofia

  Mulla oli viime vuonna yksi Organic Shopin vartalonkuorinta testissä ja tykkäsin siitä kyllä tosi paljon 🙂 Ostin äitille nyt tänä vuonna samanlaisen vartalonkuorinnan äitienpäivälahjaksi ja samalla reissulla ostin itselleni myös Organic Shopin hoitoaineen. Ehdottomasti aion kokeilla jossakin vaiheessa myös hiusnaamiota!

  • Enni

   Organic shopin vartalokuorinta kuulostaa niin ihanalle <3 Suosittelen kyllä myös testaamaan tätä hiusnaamiota joskus! 🙂

 • Sini

  Rakastan Organic shopin vartalokuorintoja, ne tuoksuvat niin hyviltä ja ovat sopivan kuorivia! Seuraavaksi testausta odottaa merkin hoitoaine. Tällainen hiusnaamio kuulostaa tosi hyvältä, pitää todellakin testata, kunhan osuu jossain kaupassa vastaan!

  • Enni

   Mulla ei olekaan koskaan ollut tämän merkin vartalokuorintoja testissä, mutta olen niitä monesti ihaillut kaupassa, täytyykin joskus ostaa testiin 🙂 Suosittelen kyllä tätä hiusnaamiota, ja hoitoainekin kuulostaa testaamisen arvoiselta tuotteelta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.