Tee

Teearvostelussa 6x teetä | Anti stress-tee, Teeleidi…

teearvostelu blogi

Tällä kertaa päätin ottaa postausidean suhteen hieman riskin, sillä yleensä tällaiset ruoka- ja juoma-aiheiset postaukset eivät ole niitä mun blogini suosituimpia postauksia. Halusin kuitenkin tehdä ainakin yhden teearvostelu-postauksen, ja katsoa sitten teenkö näitä jatkossakin vai jääkö tämä vain yhteen tällaiseen postaukseen. Olen ehdottomasti teen suurkuluttaja ja kun tyhjentyneitä teepaketteja kertyy nopeaa tahtia niin ajattelin että olisi hauska arvostella kaikki juomani teepaketit aina 6 pakettia kerrallaan.

tee blogi

Tämä Nordqvistin Aamusta iltaan teepaketti sisälsi neljää erilaista teetä jokaiseen vuorokaudenaikaan. Aamulle tarkoitettu Aamuvirkku-tee sisälsi mm. inkivääriä ja sitruunaruohoa, ja koska nämä inkivääriä tai sitruunaa sisältävät teet eivät ole koskaan olleet suosikkejani niin nämä annoin äidille, sillä en tykännyt niistä yhtään. Tämä oli siis pakkauksen ainoa pettymysmaku. Päivälle tarkoitettu Päivänpaiste-tee taas on kevyesti maustettu valkoinen tee, jossa maistuivat laventeli ja vadelma. Itse en ehkä luonnehtisi makua vadelmaiseksi, mutta tykkäsin silti tästä teestä. Iltapäivälle tarkoitettu Iltapäivän onni-tee on kurkumaa ja chai-aromia sisältävä musta tee, joka erikoisista ainesosista huolimatta maistui aivan ihastuttavalle, mausteiselle teelle. Iltaan soveltuva Uni-Jukka-tee taas on rauhoittava kamomillaa, kanelia, vaniljaa ja aloe-veraa sisältävä kofeiiniton tee ja tämä nousi ehdottomaksi suosikikseni tästä paketista. Tee maistui ihanan rauhottavalle ja sai olon ihanan rentoutuneeksi ennen nukkumaan menoa. Tätä täytyy ehdottomasti ostaa kokonainen pakettikin, kunhan vaan jostakin löytäisin!

tee blogi 1

Forsmanin Anti Stresstee on varmaan ensimmäinen tee joka sai mut ihastumaan teenjuontiin. Tämä ihanan yrttinen juoma alentaa verenpainetta, poistaa jännitystä sekä rauhoittaa mieltä. Tee sisältää hibiscusta, ruusunmarjaa ja sitruunaruohoa, camelian- ja jasmiinin kukkia sekä anananspaloja. Tämä poikkeaa muista teejuomista makunsa puolensa, sillä tämä maistuu ehkä enemmänkin kuumalta mehulta, kuin teeltä. Tykkäsin kuitenkin tästä kovasti ja täytyy ehdottomasti testata myyntiin tullutta Anti stress-pussiteetäkin.

tee blogi 2

Teeleidin Pehmeä persikka-tee on ihanan miellyttävän ja lempeän makuinen rooibostee, joka sisältää persikka- ja papaijakuutioita, sekä auringonkukkaa. Tämä on yksi parhaista teistä mitä olen koskaan maistanut!

tee blogi 4

Liptonin Morning tea-teesekoitus sisälsi neljää eri mustaa Earl grey teetä, ja oli niin perusteetä kuin vain voikaan olla. Kaikki näistä neljästä teestä oli ihan perushyviä, lukuunottamatta sitruunalla maustettua teetä. Kuten aiemminkin mainitsin, en tykkää oikein teestä joka sisältää sitruunaa, sillä silloin teestä tulee helposti hieman kitkerän makuista. En ehkä ostaisi tätä pakettia uudelleen, sillä nämä olivat omaan makuuni hieman tylsiä, vaikkei näissä mitään vikaa ollutkaan.

tee blogi 5

Twiningsin Passion, mango ja appelsiini-tee oli ihanan hedelmäistä mustaa teetä, jossa maistui hyvin passionhedelmä ja mango. Tykkään kuitenkin pussiteetä enemmän tuollaisista itseannosteltavista teistä, sillä mielestäni ne maistuvat paljon laadukkaammille. Tämä oli kuitenkin pussiteeksi erityisen hyvän makuista!

tee blogi 6

Forsmanin veriappelsiini-rooibostee oli ihanan miellyttävä, lempeästi veriappelsiinilta maistuva tee, joka ei kuitenkaan perinteisen veriappelsiinin tapaan maistunut yhtään kitkerältä tai kirpeältä, vaan todella lempeältä. Tätä oli ehdottomasti ostettava myös toinen paketti edellisen loputtua!

 

Mitäs tykkäsitte tällaisesta teearvostelusta, tällaisia lisää vai ei enää?

2 kommenttia

  • Maria

    Mun tän hetken suosikki on Teeleidin Lyydian lumous. Sain just teeleidin edustajalta tee-esittelyn messuilla, ja yllätyin, mitä kaikkea pitäisi tietääkään ennen teen juontia . Tuo Anti-stress tee vaikuttaa mielenkiintoiselta.

    • Enni

      Teeleidin Lyydian lumous-teetä en olekaan itse koskaan maistanut, mutta täytyy joskus varmaan itsellekin ostaa testiin 🙂 Teeleidin teet eivät kyllä ole olleet pettymyksiä koskaan! Joo, teen juontiin liittyy kyllä niin paljon kaikkea faktaa että täytyisi kyllä ehdottomasti lukea aiheesta enemmän näin teefanina 😀 Anti stress-tee on kyllä testaamisen arvoinen tee 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.