Lifestyle

Syysmarkkinoiden ostokset

Käytiin tänään äitin kanssa Wemmi-syysmessuilla, jotka järjestetään täällä Jyväskylässä joka syksy. Mulle ne on aina ollut yksi syksyn odotetuista jutuista, sillä siellä saa niin kivaa inspiraatiota syksyyn ja siellä pääsee hyvin syksyiseen fiilikseen. Messuilla on vähän kaikentyyppisiä näytteilleasettajia, mutta vallitseva teema on käsityöt, syksyn sadon antimet ja ruoka. Messuilla oli tänä vuonna tosi monta myyjää (monta sataa messujen nettisivun mukaan) ja kyseessä oli aika suosittu tapahtuma, väkeä oli tosi paljon. Tällä kertaa olin jo tutustunut ennakkoon mitä kaikkea messuilla oli tarjolla, ja keräsin pientä ostoslistaakin messuja varten. Löysin messuilta kaiken tarvitsemani ja ajattelin nyt esitellä ostokseni teillekin:

2018-09-22 07.30.38 1

Ensimmäinen ostos oli viiden suolasaippuan setti, niitä myi Onnenpussi-niminen yritys. Nämä suolasaippua sopivat kasvoille, vartalolle ja käsille. Saippuat ovat käsin tehtyjä ja tuoksuvat aivan ihastuttavalle! <3 Näiden kerrotaan sopivan kuivalle ja atooppiselle iholle, sekä vähentävän epäpuhtauksien syntyä. Saippuat ovat myös miedosti kuorivia. Odotan innolla jo että pääsen ottamaan nämä käyttöön!

2018-09-22 07.30.39 1

Messuilta tarttui myös mukaan teejuttuja: Teeleidin kolme teetä. Ensinnäkin täytyy kehua Teeleidin asiakaspalvelua, niin ystävällistä <3 Myyjät esittelivät mielellään mulle monia eri teemakuja ja huomasi että heillä oli kyllä ihanan intohimoinen ote työhönsä! Kaikkien ihanien teemakujen joukosta mukaan päätyi nämä kolme teetä: Pehmeä persikka-rooibostee, Mummola-tee (Puerh-mansikkatee) sekä Strawberry fields-tee. Kaikkien paketit olivat tosi kauniita, mutta etenkin T-City -sarjan teet vetosi muhun söpöllä ulkoasullaan, tuo Mummola-tee kuuluu kyseiseen sarjaan. Näitä en ole vielä päässyt testaamaan, mutta iskee kyllä valinnanvaikeus tänä iltana kun täytyy päättää mitä teetä juon ensiksi ;D Ehkä päädyn tuohon kofeiinittomaan rooibos-teehen ettei yöunet mene!

2018-09-22 07.30.39 2

Yksi pitkään haaveiltu ja ostoslistalla ollut juttu oli myös Kelttikorut-yritykseltä joku koru. Päädyin Kelttikilpi-kaulakoruun, joka jollakin tapaa yksinkertaisuudellaan ja siroudellaan vetosi muhun. Kelttikilven kerrotaan olevan ”energian ja henkisen voiman kilpi”, ja sen idea oli mun mielestä kiva. Tykkään yleensäkin että koruissa on joku idea, joka tekee niistä erityisen tai että ne ovat enemmänkin kuin vain koruja, että niissä on tunnearvoa. Tässä korussa on etenkin tämä idea joka mua kiehtoo. Nämä Kelttikorut on valmistettu Irlannissa, ja Kelttikoruilla on myös omat nettisivut. Nettisivuilta olisin mielelläni lukenut enemmän tietoa tästä korun ideasta, ja myyjäkin sanoi että kannattaa lukea tästä enemmän heidän nettisivuiltaan, mutten kyllä löytänyt yhtään enempää tietoa sieltä :/

2018-09-22 07.30.40 1

Messuilta tarttui myös mukaan kolme puista teepussin sulkijaa, joissa on söpö sydänkuviointi. Aiemmin suljin teepussit teipillä, mutta teippi ei oikein pitänyt niitä kiinni. Nämä olivat tosi käteviä ja harmittaa etten ostanut näitä enempää. Teepussi pysyy tosi tiiviisti kiinni näillä ja nämä ovat muutenkin kauniin näköisiä. Lisäksi ostin teesihdin, joka on konepestävä ja jossa nuo aukot ovat niin pieniä että pienimmätkään teenpurut eivät joudu mukiin. Vanha teesihti oli siitä ärsyttävä että se päästi läpi kaikki purut ja niitä sai aina onkia teen joukosta.

2018-09-22 07.32.03 1

Tässä vielä pussinsulkijat lähempää.

2018-09-22 07.30.37 1

Viimeinen ostos oli kivi Koruliike Careliahelmeltä. Asiakaspalvelu oli tällä pisteellä surkeaa, mutta päätin silti etten anna sen vaikuttaa ostopäätökseen vaikka ärsyttikin kovasti. Tämän kiven hankkiminen saattaa herättää kummastusta, mutta mä olen pienestä asti pitänyt kaikenlaisia luonnonjalokiviä tosi mielenkiintoisina. Lapsena ainoa kauppa jossa halusin shoppailureissuilla käydä oli joku kivikauppa jossa näitä myytiin, ja ne reissut olikin tosi mieluisia aina. Keräsin erilaisia luonnonjalokiviä hyllylleni ja muistan kuinka mulla oli aivan tajuttoman upea violetti ametisti, jota aina ihailin. Mulle tuli jotenkin aina tosi hyvä mieli kun katsoin sitä. 😀 Luin myös pienenä paljon tietokirjoja kivistä. xD Musta ne oli, ja on edelleen aivan älyttömän kauniita, kiehtovia ja tavallaan uskon näihin energisoiviin vaikutuksiinkin.

2018-09-22 07.30.38 2

Tämä kyseinen vaaleanvihreä kivi on akvamariini ja sen kuvataan ”tasapainottavan tunteita, rauhoittavan ja vapauttavan mieltä peloista”. Kuten sanoin niin tavallaan uskon näiden vaikutukseen, mutta tavallaan en. Silti musta on tosi terapeuttista pitää tätä sileää kiveä kädessä ja se on myöskin hyvin kauniin värinen.

Mitäs te tykkäsitte näistä ostoksista? 🙂

2 kommenttia

  • Enni

    Kannattaa käydä jos tulee mahdollisuus 🙂 Oon itse huomannut että nämä messut on vaan parantuneet vuosi vuodelta 🙂 Teet oli aivan ihania, niitä ehdinkin jo maistamaan ja muutkin ostokset oli kyllä munkin mieleen <3

  • Sini

    Voi miten ihanan oloiset messut, noilla on pakko päästä joskus käymään! Tosi ihania ostoksia teit, varsinkin nuo teet kuulostaa superhyviltä♥

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.