Kosmetiikka

Syötävän herkullinen vegaaninen banaani-hiusnaamio

Sellaisten tuotteiden puolesta on helppo puhua, jotka oikeasti toimivat ja jotka saavat aikaan vau-elämyksen. Tämä Garnienin banaani-hiusnaamio on sellainen. Oikeastaan rakastuin siihen jo kaupassa tuoksutellessani purkkia. Pyrin blogissani nykyisin hehkuttamaan vain sellaisia tuotteita, jotka oikeasti toimivat ja ovat hyviä. Joskus tulee hutiostoksia, mutta niitä en sitten edes esittele blogissa. Joskus sattuu sitten kohdalle tällaisia hypetyksen arvoisia huipputuotteita, jotka on ehdottomasti päästävä esittelemään teillekin!

Olen nykyään laiska kosmetiikan testaaja. Minulla on kertynyt vuosien kokeilujen mittaan sellaiset luottotuotteet niin ihonhoidossa kuin kosmetiikassakin, että harvemmin haluan edes koittaa uusia tuotteita. Jos olen todennut jonkun hyväksi tuotteeksi, miksi vaihtaa sitä? Olen pitkään käyttänyt Organic shopin hiusnaamioita, joista suosikkini ovat avokado-hunaja-hiusnaamio sekä viikuna-hiusnaamio. Tykkään hius- ja suihkutuotteissa tukea etenkin vegaanisia vaihtoehtoja, joten nuo Organic shopin hiusnaamiot ovatkin olleet nappivalinta. Edellisen loputtua löysin kuitenkin kauppareissulla tämän Fructisin Banana hair food-naamion, ja koska se tuoksui niin valtavan ihanalle ja no, koska kyllähän se vaihtelu välillä virkistää, sain syyn testata välillä hiuksille jotakin vähän uutta.

banaani-hiusnaamio-garnier

Todellista hiusruokaa

Tämä Garnierin Banana hair food on vegaaninen, silikooniton ja sen koostumus on 98% luonnollista ainesosaa. Tuote sisältää banaania ja muita hoitavia ainesosia, jotka ravitsevat etenkin kuivaa hiusta. Hiusnaamio on kolmikäyttöinen eli niin sanottu 3in1-tuote: se toimii niin hoitoaineena, hiusnaamiona, kuin hiuksiin jätettävänä hoitoaineena. Hoitoaineena tuote levitetään hiuksiin ja pestään sitten pois, hiusnaamiona annetaan vaikuttaa 3 minuuttia ja hiuksiin jätettävänä hoitoaineena tuotteen voi levittää kuiviin tai hieman kosteisiin hiuksiin. Hiuksiin jätettävänä hoitoaineena suosittelen käyttämään vain ihan pikkuruista määrää tuotetta, sillä se riittää ja suurempi määrä on pelkkää tuotteen tuhlausta. Liika määrä tekee helposti hiuksista myös rasvaiset tai ns. liian kiiltävät kuiviin hiuksiin käytettynä. Tuote sopii myös curly girl-metodiin. Kampaajani kovasti vastusti kyseistä metodia ja sanoi ettei se tee hyvää hiuksille, joten olen sen myötä lopettanut itse metodin käytön, mutta jos se sopii sulle ja sä käytät sitä niin tässä oikein oiva tuote kyseiseen metodiin.

fructis-hair-food-banana

Lopputuloksena ihanan pehmeät ja ravitut hiukset

Kuten alussa sanoin, sellaisen tuotteeen puolesta on helppo puhua josta oikeasti pitää. Tämä oli sellainen. Olen käyttänyt tuotetta hiusnaamiona saunassa ja hiuksiin jätettävänä hoitoaineena. Tuote jättää hiukset ihanan ravituiksi eikä lopputuloksesta tule rasvainen vaikka naamion pistäisi suihkussa koko hiusten mittaan. Hiuksiin jätettävänä hoitoaineena käytän tätä vain latvoihin ja tosiaan ihan pieni määrä riittää. Tämä teki hiuksista silkkisen pehmeät ja helposti kammattavat.

banaani-hiusnaamio

Syötävän herkullinen hiusnaamio

Toinen syy miksi rakastuin tähän, oli tuotteen tuoksu! Miten mikään voikaan tuoksua niin syötävän herkulliselle. En yhtään ihmettele että tuotteessa onkin pienellä kielto, ei syötäväksi tarkoitettu, haha 😀 Banaanin tuoksuisesta tuotteesta tulee helposti mieleen sellainen ällömakea esanssinen tuoksu, mutta tämä tuoksuu ihanan trooppiselle ja sellaiselle hiustenhoitotuotemaiselle, ei liian hedelmäiselle tai ällömakealle. Voisin ihan oikeasti viettää koko päivän tuoksutellen hiuksiani. ♥ Ensimmäisen kerran kuulin tästä hiusnaamiosta eräältä ystävältäni joka hehkutti tuotetta Instagramissa, ja vasta nyt päätin itse ottaa tuotteen testiin. Se todella kannatti! Niin ja tämä banaanin tuoksuinen hiusnaamio ei suinkaan ole sarjan ainoa tuoksu, vaan näitä on myös papaijan ja macadamian tuoksuiset versiot.

garnier-hiusnaamio-banaani

Oletko sä testannut näitä Garnierin hair foodeja?

2 kommenttia

  • Sini

    Mulla on tää kyseinen tuote odottamassa, että edellinen hiusnaamio loppuu! Tuoksutellu jo toki olen ja se tuoksuu aivan ihanalta 😀 Odotan innolla testailua, varsinkin kun kehuit tätä niin hyvin!

    • Enni

      Voi, tämä on niin käsittämättömän ihana että odotan jo innolla että säkin pääset tätä testaamaan 😀 Uskon ettet pety. Ja tämä tuoksu joka tässä hiusnaamiossa on, niiin ihana! <3

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.