Tee,  Yhteistyöt

Sympaattinen pikku teekauppa Tampereella

Tampereen keskustassa, pienellä sivukujalla sijaitsee sympaattinen pieni teekauppa, Veiström. Minulle entuudestaan tuntematon paikka. Astun ennakkoluulottomasti sisään. Avaan oven, sitten toisen. Valtavan ihana, huumaava tuoksujen sekoitus valtaa aistit. Sivuhuoneesta astuu esiin lämpimästi hymyilevä nainen, toivottaa tervetulleeksi. Paikka on pelkistetty, ei kooltaan mikään mahdottoman suuri, mutta sellainen että tunnen oloni kotoisaksi ja tervetulleeksi juuri siihen paikkaan, juuri sellaisena kun olen.

tee-kauppa

Hyllyt ovat täynnä lasisia teepurkkeja. Valinnanvaraa riittää niin, että teepurkkien paljoudelle ensin sokaistuu. Ennen ostopäätöstä saat tuoksutella teetä purkista, jotta ostopäätös on mieleinen. Jos et tiedä mitä tulet hakemaan, ei sekään haittaa. Myyjä opastaa mielellään sinut teen maailmaan. Löytyy joka sorttia, eri makuja, kofeiinitonta tai kofeiinillista.

blogi-teestä

Mikäli kaipaat hetken hengähdystä hektisestä arjesta, tai teehetken jossakin muualla kun kotona, löytyy teekaupasta myös pieni teehuone. Siellä on pieniä pöytiä, jonka ääreen voit tulla nauttimaan valmiiksi haudutettua teetä. Valinnanvaraa löytyy, ja voit kaataa kannusta mieleistäsi teesorttia. Tee on juuri sopivan lämpöistä, laadukkaasti valmistettua, täyteläistä.

tampere-teehuone

Ovi käy aina välillä, kun asiakkaita menee ja tulee. Teekaupassa käy vierailumme aikana niin vanhoja vakioasiakkaita, kuin uusia mielenkiinnosta paikkaan poikkeavia. Lähes jokaisen suusta kuuluu oven avatessa iloinen lausahdus: ”Mikä tuoksu!”. Tuoksu tekee tunteen, kuin olisi astunut kotiin. Tai vähintäänkin johonkin miellyttävään paikkaan. Tuoksuilla on iso yhteys tunteisiimme, vaikkemme ehkä sitä aina huomaa. Tuoksut herättävät erilaisia tunteita ja mielleyhtymiä: miellyttäviä, kotoisia, tai luotaantyöntäviä. Positiivisia ja negatiivisia. Teepurkkejakin tuoksutellessa herää tosiaan erilaisia tunteita. Jotkut tuoksut tuovat mieleen sen fiiliksen mikä oli lapsena mummolassa, jotkut ihanan pirteän kesäpäivän, jotkut taas tuntuvat sopivan viileään vuodenaikaan kuin ne olisi siihen luotu!

laadukas-tee

Veiströmin teehen päätyessäsi, taattua on se että saat myöskin laatua. Raaka-aineet ovat puhtaita ja luonnollisia. Teet valmistetaan itse laadukkaista ainesosista. Yrityksestä huokuu rakkaus ja intohimo teetä kohtaan. Huomaan palon ja innostuksen myyjän silmissä kun hän kertoo eri teelaaduista, se tarttuu asiakkaaseenkin.

 

tee-tuottajat

Kaikkien ihanien teelaatujen joukosta lemppariksi päätyi yksinkertaisen ihana vihreä appelsiinitee, jota lähti myös paketti mukaan kotiinvietäväksi. Itse asiassa vieressäni on kupillinen sitä juuri tätäkin kirjoittaessa! Myyjän oma lemppari oli vihreä sitruunaruohotee – sekin aivan ihana. Ihastuin myös kovasti maustettuun mate-haudukkeeseen.

laadukas-vihreä-tee

Oli kiva päästä tutustumaan tarkemmin entuudestaan tuntemattomaan teehuoneeseen. Jokainen teehuone kun on ihan omanlaisensa paikka. Joistakin paikoista tulee sellainen fiilis, että sinne poikkeaa mielellään uudelleen, tästä paikasta tuli! Lämmin suositus jos etsit teekauppaa Tampereen suunnalta. ♥

teehetki-blogi

Teekauppa Veiström

Kyttälänkatu 14,Tampere 

ma-pe 10-19, la 10-17

Veiströmin nettisivut

Veiströmin oma YouTube-kanava

*

*

*

Onko kyseinen teekauppa sulle tuttu?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.