julisteita ja viherkasvi
Sisustus,  Yhteistyöt

Poster Store – laadukkaita julisteita ja kehyksiä joka kotiin

Yhteistyössä Poster Store

Kotini sisustusuudistusten myötä sain ihanan mahdollisuuden tutustua Poster Store-nimiseen yritykseen, jonka valikoimasta löytyy laadukkaita julisteita sekä kehyksiä, jotka painetaan ympäristöystävälliselle ja laadukkaalle paperille Ruotsissa. Mulle sisustushankintoja tehdessä tärkeää onkin että hankittu tuote on laadukas ja kestävä. Ympäristöystävällisyys on toki myös aina plussaa. Poster Storen laajasta valikoimasta löytää varmasti omaan sisustusmieltymykselleen sopivat julisteet, halusitpa sitten julisteiden olevan teemaltaan valokuva-aiheisia tai vaikkapa graafisia. Poster Storen valikoimaa selatessa uppouduin visuaalisesti kauniiden kuvien vietäväksi, sillä tuntui että sivustolta löytyi aina vaan toinen toistaan ihanampia julisteita. Päätöksentekoa helpotti inspiraatiota herättelevät valmiit tauluseinäehdotukset, sekä se että omat lempparit pystyi merkkaamaan sydämellä ja palaamaan niihin siten myös myöhemmin.

poster-store-julisteet-kehykset

Kodissani pidän etenkin persoonallisesta otteesta, ja haluan että jokainen sisustusesine ei ole vain esine, vaan sen taakse kätkeytyy joku tarina. Päädyin valitsemaan nämä kolme julistetta ja poikkeamaan hieman valkoisesta sisustuslinjastani uskaltamalla valita yhteen tauluun mustat kehykset. Paketin saavuttua yllätyin positiivisesti, sillä julistepaperi ei ollut ohutta ja hentoista paperia, vaan kuvat oli painettu laadukkaalle, kestävälle paperille mattapainatuksella. Kehykset saivat aikaan todellisen vau-reaktion, sillä ne yllättivät myös laadulla.

poster-store-suomi-blogi-kokemuksia

Ensimmäinen juliste on abstrakti roosan, kultaisen ja mustan värinen juliste. Halusin valkoiseen sisustukseeni erilaisia väripilkkuja ja tämä kyseinen juliste toimii kivana tehosteena lipaston päällä. Tämä juliste on mielestäni tunnelmallinen ja etenkin keskiosan kultakuviointi näyttää melkeinpä kuin aidolta maalaukselta! Kodistani haluan luoda paikan, jonne on mukava palata päivän päätteeksi ja julisteet ovatkin kätevä keino saada kotiin pienellä vaivalla luotua kotoisuutta.

Toinen juliste päätyi mustan kehyksen kanssa ruokailutilaan, ja valinta osui ihan nappiin, niin kuvan kuin kehyksien myötä! Julisteen maisemaa laiturista ja utuisesta järvestä katseleekin mielellään heti herättyään, kun valmistautuu uuteen päivään aamupalaa syödessä. Kuva on rauhoittava ja luo juurikin sitä haluamaani seesteistä fiilistä. Koonsa puolesta taulu toimii myös kivana katseenvangitsijana muuten hieman tyhjähköllä valkoisella seinällä.

Kehykset ovat laadukkaat, ja niissä suojana oleva pleksi on kätevä, sillä siihen ei piirry ikävästi esimerkiksi lamppujen heijastuksia. Kuva säilyykin mattapintaisena ja elävänä vuorokaudenajasta huolimatta, kuitenkin niin että tiedän julisteen olevan hyvin suojattuna. Kehykset ovat ihanan kevyet suuresta koostaan huolimatta, ja ne voi ripustaa joko pysty- tai vaakasuoraan. Ripustaminen onnistuu myös näin yksinasuvana omin voimin sekä kepeytensä että helpon kiinnityksen ansiosta.

poster-store-alekoodi

Kehyksissä parasta oli mielestäni myös se, kuinka kätevää julisteiden asettaminen niihin oli. Joissakin kehyksissä täytyy avatakseen ensin nostaa kymmeniä pieniä ja teräviä kiinnikkeitä, joka vaatii sekä hermoja että aikaa, mutta nämä kehykset saivat huokaisemaan helpotuksesta sen suhteen! Julisteiden paikalleenlaitto onnistuu kätevästi metallikiinnikeiden avulla, jotka vain pyöräytetään kehyksen alta, ja kun juliste on paikallaan ne pyöräytetään takaisin. Ajattelin että jatkossa olisi kiva vaihtaa julisteita sesongin mukaan, joten näiden myötä julisteiden päivittäminen onnistuukin nopeasti ja vaivattomasti.

laadukkaat-kehykset

Koska kodistani löytyy myös erilaisia matkamuistoja tai muita muuten merkityksellisiä esineitä, halusin yhden julisteen kiteyttämään uteliasta unelmoijaluonnettani, joka rakastaa tutustua uusiin mielenkiintoisiin paikkoihin. Tämä mustavalkoinen silhuettivalokuva kiteyttääkin mielestäni sen kauniisti yksinkertaiseen julisteeseen, joka kuitenkin luo silti pienen ja kivan lisän sisustukseen. Tämä juliste kehyksineen pääsi tikashyllylle, josta löytyykin paljon erilaisia matkamuistoja.

poster-store-julisteet-blogi

Julisteet ovat sopiva yhdistelmä kaunista suomalaista mielenmaisemaa utuisen laiturin myötä, mutta toisaalta luovat ripauksen eksoottisuutta abstraktilla kuvalla sekä päällekkäisvalotetulla silhuettikuvalla. Lopputuloksena on kauniit, laadukkaat julisteet sekä kestävät puiset kehykset, joihin tarvittaessa julisteita vaihtamalla saa taas pienellä vaivalla uutta ilmettä sisustukseen. ♥

*
*
*

Ps. Mikäli sun koti kaipaisi julisteita piristämään sisustusta, sain myös mahdollisuuden tarjota teille alennuskoodin: pastelliunelmia30 -koodilla saat 30% alennuksen julisteista. Käy ihmeessä kurkkaamassa siis Poster Storen nettisivutkin. Julisteet päivittyvät myös joka viikko uudella julistekokoelmalla! 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.