Tyyli

Pink dip dye hair – L’Oréal Colorista washout

Mä oon jo tosi pitkään halunnut värjätä pinkiks mun hiusten latvat, mutten oo uskaltanut. Viime kesänä testasin sellaista suihkutettavaa pinkkiä väriä joka lähti pesussa pois, mutta se oli vähän vaikea laittaa hiuksiin ja se riitti vaan kahdeksi kertaa. Huomasin kuitenkin kaupassa tällaisia L’Oréalin pesussa lähtevia hiusvärejä, joten sellainen lähti testiin.

DSC02620

Tää väriaine oli tarkoitettu vain vaaleille hiuksille, sillä tummissa hiuksissa sävy ei näy. Mä en oo värjännyt moneen vuoteen hiuksia, mutta mun latvat on vaaleammat vanhojen värien jäljiltä, joten uskoin että väri tulee tarttumaan mulle ihan hyvin. Laitoin vielä silver shampoota ennen tän laittamista, jotta se väri tarttuis. Mutta mulla oli ilmeisesti sitten kuitenkin liian tummat hiukset joissakin kohtaa, ja väri tarttui vähän epätasaisesti.

DSC02610

Tuotetta oli helppo levittää, vaikka tosiaan näytti aluksi että ei se väri tartu yhtään minnekään. Laitoinkin tätä ihan kunnolla hiuksiin, nimittäin pieni kerros tätä ei varmaan olis värjännyt melkein yhtään. Tuotteen pitää vaikuttaa hiuksissa 15-20 min ja mä pidin heti sen 20 min. Hiuksista ei tullut mitenkään räikeän pinkit, ja kolmen pesun jälkeen väri oli melkein kokonaan haalistunut pois. Pesukertojen jälkeen väri haaleni sellaiseksi pastellinsävyiseksi, alussa se oli vähän tummempi.

DSC02599

Tuote ei sisällä ammoniakkia eikä muita kehitteitä, ja hiukset tuntui ihanan pehmeiltä värjäyksen jälkeen. Tuubista on riittänyt väriainetta mun hiuksiin jo kahdeksi kerraksi, ja uskon että siitä riittää vielä ainakin toiset kaks kertaa, joten tää on tosi riittoisaa. Mä tykkäsin tosi paljon tästä hiusväristä, koska en viiti värjätä millään kestovärillä tai colour maskilla hiuksia, kun se väri sit pysyy hiuksissa tosi kauan. Kiva kun voi aina vaihdella että välillä pitää pinkkejä latvoja ja sit taas on luonnollisella hiusvärillä. Mut vihdoin sain sit nää pinkit latvat, tää olikin mun kesän bucket listillakin 🙂 Tykkään näistä kyllä tosi paljon!

DSC02545

DSC02527

DSC02633

2 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.