Sisustus

Persoonallinen seinäristikko-sisustus

Kuten täälläkin mainitsin, olen tehnyt totaalista muutosta sisustukseen. Mulla ei ollut aluksi oikeastaan yhtään mitään visiota minkälaisen halusin uudesta sisustuksesta, mutta lähdin tekemään sille edes jotakin kääntämällä huonejärjestyksen ympäri. Itsessään jo sillä sai valtavan suuren muutoksen aikaan, joten sen jälkeen oli aika keskittyä enää yksityiskohtiin. Ostaessani sängylle oliivinvihreän boheemi-henkisen viltin sekä samettiset oliivinvihreät tyynyt ja kasveille punotut korit, lähti siitä muodostumaan mitä haluan myös sisustukseltani. Lopulta tiivistettynä muodostui linja maanläheisyydestä, persoonallisuudesta sekä ”syvistä” väreistä.

seinäristikko-sisustus

Yksi suuri haave oli seinälle ripustettava metallinen seinäristikko. Aluksi ajattelin valkoista, mutta lopulta uskaltauduin poikkeamaan vanhasta valkoisesta linjastani ja päädyin mustaan. Väri erottuu kivasti seinältä ja muista suuremmista huonekaluista, mutta halutessaan sen maalaaminenkin onnistuu. Tämä mun ristikko löytyi Clas Ohlsonilta, josta saa myös hankittua kaikkia oheistarvikkeita ristikkoa varten. Ristikon alle olisi tarkoitus tulla jossakin vaiheessa hyvin minimalistinen ja pieni valkoinen työpöytä.

Persoonallisen seinäristikosta halusin tehdä korteilla, jotka puhuttelivat juuri mua. Kortit löytyivät täältä Jyväskylästä Harjun Paperista, jota sympaattisempaa korttikauppaa saa kyllä etsiä! Pienestä tilastaan huolimatta liike on täynnä toinen toistaan ihanampia kortteja, joita katsellessa uppoutui kaikkiin ihastuttaviin kuviin, piirrustuksiin ja kuoseihin. Ihana hyvän mielen kauppa! ♥ Mä halusin seinäristikkooni etenkin ehkä jollakin tavalla kantaa ottavia kortteja, tai ainakin sellaisia joilla on myös joku sanoma. Kun kortin taakse kätkeytyy syvällisempi merkitys, niitä on miellyttävämpi katsoa etenkin sitten jos joskus saan sen työpöydän tuohon alle.

seinäristikko-blogi

Seinäristikkoa sisustaessa siihen voi keksiä oikeastaan ihan mitä tahansa, mutta päädyin yksinkertaiseen ja helppoon ratkaisuun eli kortteihin. Halusin jollakin tapaa sisustuksesta myös sellaisen, jota voi vaihtaa sesongin mukaan, mutta niin että se tapahtuisi helposti. Kortteja vaihtamalla vuodenaikojen mukaan, saa silläkin luotua jo tietynlaista fiilistä vaikkapa sitten pimenevään ja tunnelmalliseen syksyyn. Nyt valitsin kesäiset kortit, jotka saavat iloiseksi, tsemppaavat tai muuten vaan tuovat hyvää mieltä.

ihanat-korttikaupat

ilmoitustaulu-sisustus-blogi

ilmoitustaulu-sisustus

metalli-seinäristikko

ihanat-kortit

korttikauppa-jyväskylä

ilmoitustaulu-metalli

musta-seinäristikko

harjun-paperi-jyväskylä

Lisäsin ristikkoon myös kotoa löytyvän valonauhan, jossa patterikotelo on sopivan pieni piilotettavaksi joko viereisen peilin päälle tai ritilän reunan taakse. Kortit taas kiinnitin puisilla pienillä pyykkipojilla, mutta kiinnittämiseen käy hyvin myös vaikka metalliset klipsit. Kokonaisuus on itselle sellainen jota mielellään katselee kyllästymättä!

Minkälaiset sisustustyylit teihin kolahtaa? Entä miten te olette sisustaneet tällaisen ristikon jos sellainen teidän sisustuksesta löytyy?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.