Kosmetiikka

Oriflamen tender care – oikea ihmerasva

Äitini on Oriflamen Tender care-rasvojen suurkuluttaja, joten itsekin tutustuin tähän kyseiseen rasvaan sitä kautta. Mulla ei ollut sitä kohtaan suuria odotuksia, ajattelin sen olevan vain rasva muiden joukossa. Kokeillessani sitä yllätyin kuitenkin totaallisesti, sillä se oli tehokkaampaa kuin mikään aiemmin testaamani rasva, suorastaan ihmerasva. Mikä tekee tästä pienestä rasvasta sitten niin erityisen?

Kooltaan rasva on noin kolmen sentin korkuinen, joten se kulkee mukana näppärästi kaikkialle. Pakkaukset ovat näissä omaperäisen kauniita ja ihastuin etenkin tähän vaaleanpunaiseen ja hempeään kuosiin. Tämä onkin näistä tender careista se alkuperäisin tuotepakkaus. Tuote sisältää mehiläisvahaa ja e-vitamiinia, jotka suojaavat ja ravitsevat kuivaa ihoa. Tätä voidaan käyttää niin huulilla, kynsinauhoilla, kuiviin silmänalusiin, kuiviin kyynärpäisiin, mihin vain paikkaan joka tarvitsee lisäkosteutusta ja extrahoitoa. Ja tämä oikeasti toimii! Kun antaa voiteen vaikuttaa yön yli vaikkapa kuivissa silmänympäryksissä tai kynsinauhoilla, ei aamulla ole kuivuudesta enää tietoakaan!

Koostumukseltaan tender care on läpinäkyvää voidetta, ja se on hajustamatonta. Vaikka purkki on kooltaan hyvin pieni, on rasva erityisen riittoisaa. Oriflamella on myynnissä myös hajustettuja versioita tästä, kuten kirsikan, granaattiomenan, karpalon ja metsämustikan tuoksuisia versioita, mutta ne eivät ole päässeet vielä mun käyttöön. Suosittelen kyllä ehdottomasti testaamaan tätä ihmerasvaa etenkin näin pakkasen paleltamalle ja kuivalle iholle!

Onko tender care teille tuttu?

2 kommenttia

  • Sini

    Mulla on just tää sama purkki mikä sullakin ja se on kyllä tosi hyvää tavaraa! Huulien kuivuus katoaa kyllä hetkessä tuota käyttäessä 🙂

    • Enni

      Hauska että säkin käytät tätä! Ite tykkään käyttää tätä etenkin kuiville silmänalusille ja kynsinauhoille. Tää on kyllä tosi hyvä tuote, tykkään! 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.