Lifestyle

Nice things about my apartment

Espanja-aiheisia postauksia on vielä tiedossa, mutta tähän väliin ajattelin tehdä postauksen mun uuteen asuntoon liittyen. Kuten täälläkin mainitsin, niin aluksi yksin asuminen vaati paljon totuttelua, olinhan aina asunut jonkun kanssa. Nyt siihen on alkanut kuitenkin tottua ja tavallaan ajoittain myös nautin yksinolosta. Aattelinkin nyt listata asioita, joista tykkään mun asunnossa:

2018-07-13 03.07.29 1

× Postien selailu. Mä odotan joka päivä innolla postien saapumista, sillä musta on ihana selailla kaikki mainoslehdet rauhassa parvekkeella auringon paisteessa. Tänään saapui juuri postista päivän piristyksenä Dermosilin tuotelehti, ja mukana oli kivasti myös ilmaisia näytteitä. Tällaiset pienet asiat piristää arkea ihanasti 🙂

× Paljon säilytystilaa. Tämän mun asunnon yksi plussapuoli on se, että täällä on oikeasti ihan hirveästi säilytystilaa. Vaikka tää onkin yksiö niin mulla on monta kaappia lähes tyhjillään kun ei ole mitään mitä laittaisi enää kaappeihin. Ihana kun kodin yleisilme pysyy siistinä kun kaikille tavaroille on oma paikkansa kaapissa.

pixlr_20180713145548321

× Pyykkien pesu. En tiennyt ennen tänne asuntoon muuttoa että pyykinpesusta voi oikeasti ja aidosti nauttia :’D Rakastan sitä tunnetta kun saa ripustella puhtaat vaatteet kuivumaan ja koko asunto tuoksuu puhtaalle pyykille!

× Omien kasvien kasvattaminen. Tällä hetkellä mun parvekkeelta löytyy yksi (totaallisesti kuihtunut) mansikka, mutta olisi kiva jossakin välissä kasvattaa parvekkeella muutakin. Espanjan matkan aikana mansikka jäi ilman vettä ja nyt koitan vielä epätoivoisesti saada sen eloon 😀 Ehdin kuitenkin jo kokea sen tunteen kun itsekasvattamaan mansikkaan kasvaa ensimmäiset tuoreet mansikat.

2018-07-13 03.28.52 1

× Valoisuus. Mun asunto on ylimmässä kerroksessa, ja yksi seinä on täynnä ikkunoita. Valoa siis riittää mukavasti ympäri vuorokauden, ja vasta keskiyötä lähestyessä täytyy lisätä vähän valaistusta. Aamulla on ihana herätä auringonpaisteeseen ja valo helpottaa huomattavasti myös kuvailua 😉

× Leveä sänky. Hankin tähän uuteen asuntoon 160cm leveän sängyn, joka on myös korkeutensa puolesta aivan luksusta. Mä nukun aika leveästi, joten ihana vallata yksin koko sänky, haha. Sängystä onkin tullut mun löhöilypaikka ja tästä saa myös kivasti seurailtua tv:tä.

2018-07-13 03.07.30 1

× Sisustaminen. Ihana laittaa kotia mieleisekseen, ja näin vaaleanpunaista rakastavana saan sisustaa kodin niin vaaleanpunaiseksi kun ikinä haluankaan 😀 Koti alkaa näyttää aika lailla valmiilta, mutta vielä ostoslistalla olisi ainakin seinäkello. Mun asunnossa kun ei ole yhtään kelloa paitsi mikrossa.

× Ihana seutu. Mä olen aivan rakastunut tähän mun kodin lähiseutuun! Lenkkeilymaastot on loistavat, järvenranta on aivan lähellä, pelloille saapuu kesäisin maailman söpöimpiä lampaita ja palvelut on aivan vieressä. Keskustaankin pääsee mukavasti kävellen tai pyörällä ihan hetkessä! Maisemat on aivan ihania ja täytyykin nyt vielä kesällä ehdottomasti pyhittää yksi ilta sille että lähden kuvailemaan lähiseutua.

2018-07-13 03.28.51 1

× Iltarutiinit. Iltarutiineista on myös tullut yksi rentoutumishetki arjen keskellä, sillä nyt kun on aikaa niin pystyn tekemään iltajutut pitkän kaavan kautta. Oon ostanut suihkuhuoneeseen kivoja pesuaineita, yleensä laitan illalla kasvonaamion ja rasvaan vielä koko kropan. <3

× TV:n katselu. Ennen mä en juurikaan katsellut tv:tä, mutta nyt kun pikkuveli lahjoitti mulle oman tv:nsä niin yleensä mulla on iltaisin tapana pistää tv päälle ja rentoutua sen ääressä. En oikeastaan seuraile mitään tiettyjä ohjelmia, mutta usein jään tuijottelemaan mitä ikinä sieltä sattuukaan tulemaan.

Mistä asioista te tykkäätte teidän kodissa?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.