Lifestyle

My day: itsenäisyyspäivään valmistautumista

11.15 Herätys! Väsyttää ihan hirveästi, ja koska ei vielä alkuiltapäivästä ole menoja niin päätän nukkua vielä hetken.

12.15 Pääsen vihdoin sängystä ylös, muutaman minuutin torkku vähän venähti, hups…Ihana herätä pitkästä aikaa auringonsäteisiin. Aurinko tosin ei paista kuin hetken, mutta sää näyttää edes vähän valoisammalta viime päiviin verrattuna. Avaan joulukalenterin viidennen luukun ja menen sitten tekemään aamiaista.

DSC03468DSC03477DSC03490

12.25 Teen aamupalaksi puuroa, sen kanssa mehukeittoa ja pari kuppia kahvia.

13.00 Olen syönyt. Syömisessä tuntuu kestävän nykyisin ikusuus kun viisaudenhampaiden poiston takia pitää syödä varovasti. Aamupalan jälkeen menen pesemään hampaat ja kasvot.

DSC03484

13.20 Maksan laskut ja selailen hetken aikaa blogeja.

13.50 Alan laittautua, sillä kolmelta pitäisi mennä hoitamaan päivän menot. Meikkaan pitkästä aikaa, onpa kiva kun pääsee pitkästä aikaa lähtemään kotoa jonnekin ja laittautumaan sitä varten. Päälle valikoituu luottoasu sekä kaksi Nominationia.

DSC03551pixlr_20171205202831043

14.35 Syömään! Ruuaksi on porkkanalettuja ja herneitä, sekä pari lasillista maitoa. Hirveä kiire, pitäisi olla jo kohta menossa….

14.45 Lähden pyöräilemään menoilleni, ehdin onneksi ajoissa paikalle.

DSC03553

16.05 Kotona taas. Päivä sai sattuneista syistä aivan kamalan käänteen. Mielessä pyörii tuhat asiaa ja stressaa. Ajattelin että jätän koko My Daynkin tekemättä, mutta päätän kuitenkin yrittää tehdä vielä päivästä kivan kun olin suunnitellut tekeväni niin paljon kivoja juttuja. Fiilis onneksi paranee vähitellen.

16.30 Juttelen äitille ja joukkuelaisille Whatsapissa. Kyselen joukkuelaisilta tarkempia suunnitelmia meidän viikonlopun esiintymisasusta. Esitystä varten tarvitaan mustat paidat, joihin liimataan strasseja. Päätän päästä helpolla ja purkaa vanhasta esiintymisasusta paljettinauhan pois, joten ei tarvitse ostaa uutta paitaa.

17.30 Huh, paita purettu, onneksi se kävi suht helposti. Äiti soittaa ja jutellaan hetki.

DSC03567

17.40 Selaillaan S:n kanssa Facebookkia ja katsellaan outoja videoita (mm. Finlandia-hymni soitettuna metsäkoneilla :D).

18.20 S teki ruuan, joten pääsen valmiiseen pöytään: ruuaksi on nakkikastiketta, perunamuussia ja herneitä.

DSC03572

18.45 Harjoittelen meidän lauantain voimisteluesitystä.

19.30 Aloitan tekemään kauppalistaa, mutta se jää kesken, kun en enää jaksa miettiä ruokia.

19.50 Venyttelen hetken. Sen jälkeen siirrän kuvia koneelle ja muokkailen niitä sekä luen blogeja.

pixlr_20171205202929966

20.50 Lähdetään käymään kaupassa hakemassa itsenäisyyspäivän ruuat. Kaupassa on aivan järkyttävät ruuhkat kassoilla, sillä myyjiä on niin vähän. Jonotetaan ikuisuus, kunnes vihdoin päästään pyöräilemään kotia kohti.

DSC03599DSC03613

22.34 Vihdoin kotona! Puretaan kauppakassit ja sitten teen iltapalaa: kaksi leipää kurkuilla ja tuoremehua. Jälkiruuaksi Lidlin Crème Brûlée, suosittelen maistamaan jos ette ole maistaneet, parasta! Iltapalaa syödessä silmäilen tv:stä tulevaa Tuntematonta sotilasta.

DSC03634DSC03635

23.35 Suihkuun ja pesemään meikit! Testaan uutta silver shampoota, jonka ostin kaupasta. Päätin tehdä vähän hiuskokeiluja, saa nähdä miten käy…Tästä teen ehkä uuden oman postauksen.

00.00 Suihkussa käyty, siirrän kuvat taas koneelle. Teen itsenäisyyspäivän playlistin Spotifyhyn, sinne tulee kaikkia vanhoja suomalaisia biisejä 😀 Huomenna sitten pääsee kuuntelemaan sitä.

DSC03640

00.45 Aloin kirjoittelemaan tätä postausta. Nyt alkaa vihdoin olla valmista, joten aika suunnata nukkumaan. Huomenna on iltapäivästä treenit ja illalla suuntaan porukoille syömään, joten tapahtumarikas itsenäisyyspäivä siis tiedossa! Alkaakin jo väsyttää…

Oikein ihanaa itsenäisyyspäivää jokaiselle! 🙂

6 kommenttia

 • Enni

  Kiitos 🙂 Haha, siihen kuvien ottamiseen munkin my dayt on usein kaatunut 😀 Mutta näitä my day-postauksia on kyllä kiva lukea, kiva jos toteutat sellasen 🙂

 • Enni

  Kiitos <3 Itse asiassa toi on herätysvalo, eli sellainen joka helpottaa vaan heräämistä. Se ei vaikuta mitenkään väsymykseen / alakuloisuuteen, mutta itsellä olisi myös sellainen kirkasvalolamppu hankinnassa, oon kuullut niistä paljon hyvää. Mutta tuo herätysvalo on ainakin auttanut tosi paljon, sen avulla on helpompi herätä kun ei oo niin pimeää aamuisin 🙂

 • Sofia

  Kiva my day! 🙂 Mä haluaisin kans vähän useammin tehdä näitä, mutta mulla tuppaa kokonaan unohtua kuvien ottaminen ja siihenhän niiden tekeminen sitten jääkin.. 😀 Yritän nyt kuitenkin tässä joulukuun aikana toteuttaa edes yhden tällaisen!

 • ELLI

  Tosi nätti toi sun asu! 🙂 Ja hei teillä on näköjään kirkasvalolamppu, onko ollut hyvä? Oon itse haaveillut tuollaisesta jo vuosia mutta en oo saanut aikaiseksi hankkia vielä 😀

 • Taru

  Niin hyvin onnistunut tää my day! 🙂 Mä oon pari kertaa yrittänyt tehdä kans mutta se loppuu aina siihen kun unohdan ottaa kuvia! 🙂

  Ihanaa itsenäisyyspäivää! <3

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.