Lifestyle

Miten mun kesä sujui?

Värikkäät lehdet ovat peittäneet jo tienvierukset ja iltaisin ilma tuoksuu syksyiselle kävellessäni myöhään ulkona. Viileä viima tarttuu hiuksiin ja kevyen syystakinkin olen jo kaivanut kaapin pohjalta käyttöön. Jokaisella on vähän oma aikansa jolloin ajattelee kesän päättyvän, olipa se sitten koulujen alku tai elokuun loppu, mutta minä lasken että kesä alkaa vähitellen lipua kohti syksyä. Ajattelin tässä postauksessa koota yhteen kesän tapahtumia ja käydä läpi hieman bucket listiäkin, että mitkä kohdat toteutui ja mitkä ei.

kesä-blogi
Kuva: Henri Valkeinen

Kesän TOP3

Kesäbiisit: 

Pariisin Kevät – Pentti Holappa (jos mä pääsen joskus naimisiin tää niin soi mun häissä, haha)

PyhimysOlen odottanut kärsivällisesti (jotenkin sanat kolahti ja kovaa)

Aphex Twin – Heliosphan (myöhäiset illat kun kuuntelin tätä pimeässä huoneessa hiljaa maaten ja keskittyen vaan musiikkiin)

Planet Funk – Chase the sun (yksinäiset automatkat myöhään illalla kun vähän hämärtää ja Hitmix taustalla)

J. Karjalainen – Telepatiaa (tää ei kaipaa sanoja, hih…♥)

Kesän maku: 

Varmaankin itsesavustettu lohi merisuolalla ja uudet perunat bearnaisekastikkeella, nam! Herneitä tuli myös jonkun verran syötyä ja oman maan basilikaa söin vähän kaikissa ruuissa mihin sitä keksinkään laittaa.

Kesän kohokohta:

Pidin illasta josta kirjoitin blogiinkin tänne. Se oli hetki kun pysähdyin hetkeksi kaiken kiireen keskellä ja kirjoitin päiväkirjaa auringonlaskussa viltin alla. Ja varmaankin kaikki iltalenkit omissa ajatuksissa auringon laskiessa kauniisti, etenkin yksi lenkki kun oli juuri satanut, mutta aurinko paistoi, ja luonto tuoksui raikkalle ja oli vaan jotenkin niin hyvä fiilis että hymyilin vaan itsekseni.

DSCF7830
Kuva: Henri Valkeinen

Miten bucket list sujui?

Bucket listin koitan käydä tiivistetysti, sillä siihen kuului paljon juttuja. Luin suht paljon kirjoja, telttayöpymiset jäivät kokonaan pois koska kaksimetriset tomaatit veivät niin paljon tilaa että teltan joutui lopulta raahaamaan pois parvekkeelta tilanpuutteen takia ja kävin Päijänne-risteilyllä.

Blogipostausten määrä oli suunnilleen se 16 postausta per kuu, joskus enemmänkin. Viime kuussa ainakin olin tosi aktiivinen kun oli paljon päivitettävää reissusta. Todellakin hyödynsin kaiken valon kuvailuissa! Tein myös muutamia videoita, mutta kiinnostus lopahti niihin aika äkkiä kun en osannut säätää kameran asetuksia niin että laatu on niissä hyvä 😀 Asuinseutuvalokuvausprojekti jäi vähän kesken, mutta aion sitä jatkaa syksymmällä. Se on sellainen varmaan vähän pidempiaikaisempi projekti. Kuvasin paljon, mutta aina sitä on vähän sellainen fiiis että olisi voinut ikuistaa enemmän hetkiä kuviin.

Instagramin kannalta tavoitteet toteutui tosi hyvin. Sain paljon lisää seuraajia, joka ilmeisesti heijastui myös laadukkaammista postauksista. Lisäsin tekstiä postauksiin ja ne aina välillä saivat vähän keskusteluakin aikaiseksi, se oli kivaa. En postannut Instagramiin jokaista kivaa hetkeä, vaan pohdin oikeasti tarkkaan haluanko tämän kuvan jakaa netissä kaikkien nähtäväksi. Sillä periaatteella jatketaan!

Matkustelukin toteutui roadtripin muodossa, ja täti kutsuikin juuri kylään Mikkeliin mutta voi olla että se jää tältä kesältä kiireiden takia toteuttamatta. Oli huippu roadtrip-reissu ja matkapostauksia on vieläkin tulossa muutama (joko te ootte kyllästynyt niihin… :D).

Leikkasin myös hiukset lyhyemmäksi ja taidan pitäytyä nyt näissä ”lyhyemmissä” hiuksissa vaikka eivät nämä siis kovin lyhyet ole, vähän yli olkapäämittaiset. Pitkät hiukset näyttävät niin helposti huonokuntoisilta ja lyhyitä hiuksia on helpompi hoitaa. Ne myös tuovat vähän freesimpää ilmettä.

Rutiinit sain myös alkuun kuntoon, mutta niiden kanssa on ollut vähän jojoilua. En kuitenkaan halua ottaa asiasta stressiä, jos joskus menee myöhempään valvominen, se ei ole niin vaarallista. Tämä kohta ei niinkään toteutunut mutta vähitellen, vähitellen.

kesä-blogi
Kuva: Henri Valkeinen

Muita ajatuksia kesästä

Kesä kului kaikella tapaa sekalaisissa fiiliksissä. Tuntuu että asiat vaan tapahtuivat ja kesä oli täynnä kummia kohtaamisia, tapahtumia ja sattumuksia. Tämä ei ollut elämäni paras kesä, ja se hurahti hetkessä. Mulla on aika neutraali suhtautuminen tähän kesään, koska mitään maata mullistavaa ei tapahtunut. Sain kuitenkin paljon uusia kavereita eteeristen öljyjen myötä, kun taas osan kavereiden kanssa tiet erosivat. Uskaltauduin myös moneenkin otteeseen malleilemaan Facebookin mallit ja kuvaajat-ryhmässä, josta nämä tämänkin postauksen kuvat ovat. Se on ollut sellainen mun vähän salainen haave, päästä taitavan kuvaajan malliksi 🙂

hyvinvointiblogi
Kuva: Henri Valkeinen 

Olen myös saanut hurjasti palautetta blogista teiltä lukjoilta ja en voi sanoin kuvailla kuinka kiitollinen olen joka sanasta ollut, on rohkeaa että uskallatte laittaa yksityisviestiä ja kertoa mitä fiiliksiä blogi herättää, kiitos, kiitos, ja vielä kerran kiitos. ♥ Tämä kesä on ollut henkistä kasvamista, välillä itkua ja tuskalliselta tuntuvia hetkiä mutta kuitenkin myös naurua ja ilonkyyneleitä. Sellainen vähän monenkirjava tunteiden spektri. Kaikkea on tapahtunut eikä oma pääkään ihan pysy aina mukana kaikessa. Mutta toivon vielä rauhaisaa loppukesää, henkistä kasvamista vähän lisää ja kauniita hetkiä yhdessä ja yksin. Myös teille!

Millainen kesä teillä oli? Milloin teistä kesä loppuu?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.