Lifestyle

Mitä mulle kuuluu? | kesäkuulumisia

DSC06093-01

Moikka pitkästä aikaa! Oikeastaan päivittelin tänne viimeisimmän kerran alle viikko sitten, juhannuksena viimeksi, mutta tuntuu kuin viime postauksesta olisi ikuisuus. Olen pitänyt tosiaan pientä somelomaa. Kirjoitustahti on ollut huomattavasti harvempaa kuin ennen, mutta se on tehnyt just nyt hyvää. Olen aina välillä yrittänyt kirjoittaa, mutta tuntuu että sanat ovat hukassa. Nyt tuli kuitenkin fiilistä kirjoitella pitkästä aikaa, joten palataan postailuun kevyemmän höpöttelyn merkeissä. Mitä mulle kuuluu ja miten mun kesä on lähtenyt käyntiin?

Sitä luo jotenkin aina hirveän isot odotukset kesälle, silloin pitäisi voida hyvin ja olla iloinen kun aurinko paistaa ja kesä nähdäänkin yleensä positiivisuuden vuodenaikana. Mun vointi kuitenkin romahti aivan pohjalle ja viime päivät ovat olleet ihan oikeasti elämäni rankimpia. Ehkä se onkin se juttu että pitäisi kesän mennä omalla painollaan ennen mitään odotuksia ja paineita siitä että pitäisi sitä ja täytyisi tätä. Jos vain ottaisi rennosti ja antaisi asioiden mennä omalla painollaan, ja hyäksyisi että kaikki kesät eivät ole niitä elämän ikimuistoisimpia, hyvällä tavalla. Joskus elämä tuo eteen tällaisia yllättäviä ikäviä elämänvaiheita, eikä se katso aikaa, paikkaa tai vuodenaikaa. No jos jotain positiivista pitää etsiä niin tämän kaiken jälkeen kivat pikkujutut tuntuu luksukselta, kuten se että saa nukuttua edes muutaman yön heräilemättä jatkuvasti tai että aamupalalla on vaikkapa hyvää rahkaa. Tai ylipäätään se että jossain syvällä sisimmässä herää edes pieni toivonkipinä siitä, että ehkä asiat vielä muuttuvat parempaan.

Mun läppärin johto on myös tehnyt bloggaamisen hankalaksi, sillä se ei ladannut ja kaiken kruunasi se että johto syttyi eilen tuleenkin (!). Revin sen äkkiä seinästä irti ja onneksi säästyttiin suuremmilta vahingoilta koska siinä olis oikeesti voinut käydä huonostikin. Ihan vinkkinä siis että älkää jättäkö niitä latureita seinään kun lähdette kotoa! Nyt on onneksi uusi ja turvallinen laturi hankittuna ja bloggaaminenkin taas sujuu.

eteeriset öljyt blogi

Eteeriset öljyt

Olen myös täysin ihastunut eteerisiin öljyihin. ♥ Ne tukevat ihanasti hyvinvointia etenkin diffuuserissa käytettyinä, mutta olen myös tykännyt tehdä viilentävällä Young Livinin PanAway-öljyllä pienen jalkahieronnan joka ilta. Jalat saavat samalla rasvausta ja rentouttavan jalkahieronnan jälkeen uni tulee nopeasti. Tavattiin tänään myös erään uuden öljytuttavan kanssa teehetken merkeissä ja samalla tuli vielä uutta infoa eteerisistä öljyistä ja saatiin tehtyä mulle taas uusi kuukausitilaus Young Livinille. Tällä kertaa testiin pääsee pari ihanantuoksuista tunnepuolen öljyä, jotka ehkä esittelen sitten blogissakin kunhan tilaus saapuu. Eteerisistä öljyistä on tullut iso osa hyvinvoivaa elämäntapaa ja ne ovat tuoneet kyllä niin paljon hyvää mun elämään.

2019-06-15 11.21.52 1

Kasvit

Kasvit kasvavat kovaa vauhtia, ja ajattelin että tässä joku päivä päivittelen blogiin myös kasvien kuulumisia. Tämän tunnelmallisen kuvan nappasin eräänä kesäisenä iltana, kun taivas oli pastellinvaaleanpunainen, ja iso kuu oli noussut taivaalle. Kasveista ei ole vielä saanut satoa muutakuin salaatista ja basilikasta, mutta eiköhän kaikki ehdi tuottaa satoa vielä tämän kesän puolella.

2019-06-28 09.19.22 1

Käsintehdyt saippuat

Sain myös eräältä toiselta uudelta öljytuttavuudelta käsintehtyjä saippuoita, joissa oli pohjana käytetty eteerisiä öljyjä. Saippuat vaahtoavat ihanasti ja jättävät ihon ihanan raikkaan tuoksuiseksi. Tykkään tosi kovasti käsityönä tehdyistä saippuoista, sillä ne tekevät pesuhetkistä luksusta ja tykkään tukea etenkin kotimaisia käsityöntekijöitä, sillä käsityöt kuitenkin aina vaativat taitoa, osaamista ja aikaa. Nämä olivat vielä saippuoiden testiersiot ja lähiaikoina saan myös lisää saippuoita testiin, joten innolla odotan siis niitäkin!

Tommy Hilfiger paita

Ostokset

En edes muista milloin viimeksi olen shoppaillut vaatteita, joskus talvella varmaan. Tykkään käyttää rahani mielummin esimerkiksi kirjoihin ynnä muihin elämyksiin, ja koen että mulla on ihan riittävä pikkuvaatekaappi. Kesävaatteita mulla ei ole kuitenkaan kuin muutama, joten nyt kun lämpimiä kelejä on ollut niin oli pakko lähteä etsimään muutamia kivoja t-paitoja. Löysin mm. tämän ihanan Tommy Hilfigerin t-paidan, joka vetosi muhun söpöllä värillään ja yksinkertaisella klassisuudellaan. Tämä säilyy varmasti vaatekaapissa pitkään! Päätin myös Konmarittaa vaatekaappini tässä joku aika sitten, jotta pääsisin eroon lopuistakin vaatteista joita en käytä. Pitäisi vielä jaksaa laittaa ne kirppikselle myyntiin. Luulen että olen löytänyt omalta tuntuvan tyylini, mutta valitettavasti joitakin hutiostoksia on vuosien mittaan silti kertynyt vaatekaappiin, joista olisi kiva päästä eroon.

organic shop hiusnaamio kokemuksia

Ekologisuus

Eteeristen öljyjen ja vuodenvaihteessa tehdyn hyvinvointi-lupauksen myötä olen kiinnittänyt huomiota enemmän omaan ekologisuuteen ja pyrkinyt valitsemaan kosmetiikassa ja hiustenhoidossa myös vegaanisia vaihtoehtoja. Nämä syötävän herkulliset ja värikkäät Organic shopin hiusnaamiot ovat nousseet mun lemppareiksi hiustenhoidossa. Ihastuin etenkin tuohon uudempana kokeilussa olleeseen avokado-hunaja-naamioon. Se tuoksuu aivan ihastuttavalle ja on ihanan paksua, täyteläistä ja kuivaa pörröistä hiusta ravitsevaa. Nämä tuotteet sopivat myös curly girl-metodiin!

DSC07684-01

Musiikki

Musiikilla on ollut myös suuri merkitys vaikeina hetkinä ja oikeat biisit saavat mieltäkin paremmaksi. Jonna Tervonmaan Myöhemmin on saanut toiveikkaan fiiliksen ja sanoituksetkin iskevät muhun, sillä niitä voi mielestäni tulkita niin monella tapaa. Myös Apulannan Lokin päällä lokki on ollut kuuntelussa ahkerasti ja se on takuuvarma fiiliksen nostattaja.

2019-06-28 09.19.23 1

Kirjan kirjoittamisprosessi

Olen ehkä joskus maininnut blogissakin unelmastani kirjoittaa joku päivä kirja. Kirjan kirjoittamisprosessi on päässyt alkuun sen verran että nimi on mietitty kirjalle, kansikuva on hahmoteltu päässä ja jonkinlainen punainen lanka kirjalle on keksitty. Luulen että kirja tulee kertomaan paranemisprosessistani, elämästä kaikessa kauneudessaan ja raa’assa rumuudessaan sekä sisältämään ajatuksiani pohjautuen päiväkirjateksteihin. Kirjoittaminen tulee olemaan varmaan ainakin vuoden mittainen prosessi, mutta odotan innolla projektin etenemistä.

Mitä teidän kesään kuuluu?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.