Lifestyle

Kuukauden suosikit, helmikuu

kuukauden suosikit helmikuu 2018

Blogin alkuaikoina mulla oli tapana tehdä joka kuukausi kuukauden suosikit-postaus, mutta ajan myötä se on vähän jäänyt enkä ole tehnyt sitä joka kuukausi. Ajattelin kuitenkin että voisin tästä lähtien alkaa taas tekemään niitä useammin. Tässä kuussa oon löytänyt ehkä kivoimpia suosikkeja ikinä, ja innolla esittelenkin ne nyt myös teille! Haha, en edes malttanut odottaa kuukauden loppuun että pääsisin esittelemään nämä, joten tää postaus tulee nyt vähän etuajassa 😀

DSC06629

Mulla on tapana aina silloin tällöin tilailla Dermosililta tuotteita, pääasiallisesti silloin jos joku edellinen loppuu tai kun siellä on alepäiviä. Huomasinkin ilmoituksen että Dermosilillä on nyt taas alepäivät, ja päätin kurkata mitä sieltä löytyykään. Oon tykännyt ihan superpaljon kaikista mun Dermosilin tuotteista, sillä ne on niin hellävaraisia iholle ja valehtelematta mikään ostos ei oo koskaan ollut pettymys! Lisäksi Dermosilin valikoima on sopivan laaja, joten tuotteita löytyy laidasta laitaan. Tällä kertaa tilaukseen pääsi Good night-linen spray, joka on lakanoihin suihkutettava puhtaan pyykin tuoksuinen suihke. Suihkeen kerrotaan parantavan unen saamista ja luovan lakanoihin miellyttävän tuoksun. Itselle ei ehkä tästä tuoksusta tule ensimmäisenä mieleen puhdas pyykki, mutta tuoksu on kyllä ihanan raikas, puhdas ja miellyttävä. Nukkumaanmenosta on tullut ihan luksusta kun saa sukeltaa joka päivä ihanan tuoksuisiin lakanoihin <3 Harmi että tää lakanaspray ei ole Dermosilin valikoimassa pysyvästi!

DSC06665

Toinen Dermosililtä tilattu tämän kuun lemppari on E-vitamiini vartalorasva, joka on tarkoitettu kuivalle iholle. Siis ensinnäkin tän koostumus on ehkä maailman söpöintä: tää on vaaleanpunaista ja kimalteista, ja kun tätä pursottaa niin tää näyttää ihan jollekin vaaleanpunaiselle highliterille 😀 Kimalteisuus ja vaaleanpunainen väri kuitenkin häivyttyy levittäessä pois, mutta iho näyttää ihanan kuulailta tän levityksen jälkeen. Ostin tän ensisijaisesti käsirasvaksi, sillä mun kädet on järkyttävän kuivat talvisin, ja tää kyllä on ihan tosi kosteuttavaa. Voisinpa jopa sanoa että tää on parasta käsirasvaa ikinä! Tässä on myös tosi hento ja miellyttävä tuoksu.

DSC06663

S osti tosiaan mulle ystävänpäivänä ihanan vaaleanpunaisen tulppaanikimpun, ja se onkin nyt koristanut meidän ruokapöytää ystävänpäivästä asti. Kukat luo kyllä niin ihanan raikkaan ja keväisen fiiliksen kotiin <3 Yksi tämän kuun suosikki onkin raikkaat kukkakimput, etenkin tulppaanit!

DSC06669

Vanha hiusnaamio alkaa lähennellä loppuaan, joten mukaan tarttui Citymarketin alennuksista kahdella (!) eurolla tämä Garnier responsin rice cream & oat milk-hiusnaamio. Mulla on operaationa saada hiukset hyvään kuntoon ennen kesää, koska talvi ja stressi on tehnyt niistä ihan kuivat ja elottomat. Tää hiusnaamio tuoksuu tosi hyvälle, vaikka riisin tuoksu onkin aika vallitseva tässä. Hiuksista tulee ihanan pehmeät käytön jälkeen, mutta luonnollisestikaan aivan täysin tämä ei mun huonokuntoisia hiuksia korjannut. Tän purkki on myös niin söpö, kansi on helmiäisen vaaleanpunainen ja alaosa valkoinen. Sitten kun oon saanut tän käytettyä loppuun niin tuunaan tästä kyllä varmasti jonkun säilytysrasian <3

DSC06645

Essencen matt oil control-papereiden ostamista olin miettinyt jo pitkään, ja päätinkin sitten vihdoin ostaa niitä testiin. Kyseessä on siis pieniä paperinpalaisia, joilla voi pyyhkiä kasvoilta kiiltoa pois. Nää on ollut ihan tosi käteviä sekä meikittöminä päivinä, että päivinä joina täytyy pikaisesti korjailla meikkiä. Kiilto tosiaan lähtee näiden avulla kasvoilta pois, ja voin kuvitella että varsinkin kuumana kesäpäivänä nää on tosi käteviä.

DSC06642

Viimeisenä suosikkina on makua sisältävät hammaslankaimet. Hampaiden lankaaminen on musta tosi tylsää puuhaa, mutta tällaisilla spesiaaleilla hammaslankaimilla siitäkin saa kivaa 😀 Mitään erityisen vahvaa makua näissä ei kyllä ole, mutta nää on silti mun mielestä kivoja ja käteviä, ja nousikin yksiksi kuukauden suosikeiksi.

Onko nää tuotteet teille tuttuja? Jos on niin mitä mieltä te ootte niistä?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.