Lifestyle

Kirppislöytö

Tuntuu että siitä on ikuisuus kun oon viimeksi kirjoittanut tänne jotain. Viime aikoina on tullut julkaistua luonnoksissa olleita postauksia, mutta nyt aikaa oli istua hetkeksi koneen ääreen, rauhoittua ja antaa itselle aikaa. Koulutyöt ovat vieneet paljon aikaa ja usein saan ne tehtyä vasta 8-9 aikaan. Onneksi ensi viikolla on koeviikko! Kokeet sattui alkuviikolle, joten loppuviikon saa hengähtää.

Tällä viikolla olisi tarkoitus lähteä etsimään ruokapöydän penkkejä. Tuo pöytä on ollut tuossa jo vaikka kuinka kauan, mutta eihän sillä mitään tee jollei penkkejä ole 😀 Ihana kun pääsee syömään oikean pöydän ääreen sohvapöydän sijaan.

Alhaalla olevat kuvat on otettu aikoja sitten, mutta tänään sain ne vasta julkaistua. Oon vannonut itselleni jo pitkään etten osta mitään kirppareilta, mutta kävin sitten viime viikolla tyhjentämässä kirpparipöytääni, enkä voinut vain kävellä tuon kukkatopin ohi! Jotenkin ahdistaa ostaa toisen käytettyä (bakteerikammo…), mutta täytyy kyllä taas tuon topin löydettyäni sanoa, että joskus kirppareilta löytää ihan kivoja ja puhtaitakin vaatteita.

DSC08943
DSC08909
DSC08911
DSC08951
DSC08967

DSC08938
Neuletakki Pull&Bear | Toppi Kirpparilta (Bik Bok) | Farkut Gina Tricot

8 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.