Kirjat & kirjoittaminen

Kinkkisiä kysymyksiä ja osuvia vastauksia | Vastausten kirja

vastausten-kirja

Kirja: Carol Bolt – Vastausten kirja

”Tulisiko sinun pyytää palkankorotusta? Pyytää ihastustasi treffeille? Kertoa naapurillesi mitä todella ajattelet hänen puutarhatontuistaan? Näihin ja useimpiin muihin elämän kinkkisiin kysymyksiin löydät vastauksen tästä kirjasta. Lausu kysymyksesi (ääneen tai hiljaa mielessäsi), selaile kirjan sivuja, odota että tunnet sormesi osuvan oikeaan sivuun ja käännä se auki: vastaus on siinä. Helppoa, nopeaa ja koukuttavaa! Carol Boltin Vastausten kirja on moderni klassikko, joka on niittänyt menestystä ympäri maailman Kentuckysta Kiinaan. Vastausten kirja sopii niin omassa rauhassa käytettäväksi kuin illanistujaisten vetonaulaksikin! Carol Bolt on Seattlessa Yhdysvalloissa asuva taiteilija, jonka Vastaus-kirjat ovat kansainvälisiä bestsellereitä.”

-Kirjan kuvaus: Adlibris

kirja-blogi

Oma arvosteluni kirjasta

Onko sinulla kinkkinen kysymys, johon haluat vastauksen, tai valinta jota et osaa tehdä? Ei huolta, tämä kirja auttaa!

Olin selaillut Carol Boltin Vastausten kirjaa puoliksi tosissani Prisman kirjahyllyllä jo vähintäänkin kymmenen kertaa. Kaverin kanssa, äidin kanssa, isän kanssa. Kyselimme kysymyksiä ja kumma kyllä kirja antoi aina oikeantyyppiset vastaukset kysymyksiin, jopa niin oikeat että alkoi ihan naurattaa miten jonkun kirjan intuitiolla avaama sivu voikaan antaa ratkaisun pulmiin ja kysymyksiin. Esimerkiksi äiti kysyi lomalaisena miten töihin paluu sujuu, avasi kirjan siltä kohtaa kun intuitio niin sanoi, ja vastaukseksi tuli ”ei ikinä hyvin”. Naurettiin kummatkin katketakseen ja tämä kirja on kyllä niin oiva piristäjä! Se sopii tosiaankin niin illanistujaisten vetonaulaksi kuin hieman vakavamielisempaankin pohdiskeluun yksin. Minä ainakin olen surkea päätösten tekijä, joten olipa tässä kirjassa ja intuitiivisessa sivujen valinnassa sitten oikeasti järkeä tai ei – luulen että tämä osaa ohjata minua tekemään oikeita päätöksiä, tai antaa niille suuntaa.

Sivuja on kirjassa 704, joten vastauksia riittää. Ne voivat olla esimerkiksi: ”Parhaat päätökset syntyvät kun mieli on tyyni”, ”tilaisuus ei toistu ihan heti”, ”sinun on pakko”, ”kerro jollekulle mitä se sinulle merkitsee” tai ihan yksinkertaisiakin kuten ”ei”. En enää voinut jättää kirjaa kauppaan, sillä kysyin kauppareissulla kirjalta tosi suuren ja tärkeän kysymyksen johon sain niin oikean vastauksen, että se oli vähintäänkin joku merkki. Hieman päälle 5 euroa ei ollut mielestäni paha hinta näin paksusta ja viihdyttävästä opuksesta, joka on myös kaunis hieman vanhanaikainen kirja koristamaan kirjahyllyäkin.

vastausten-kirja-arvostelu

Onko tämä kirja teille tuttu?

2 kommenttia

    • Enni

      Tää on kyllä ollut ihan huippu! Mä olen tosiaan aivan surkea päätöstentekijä ja vaikka en tiedä onko tässä mistään sen suuremmasta kyse kun intuitiivisesta sivujen avaamisesta, niin tuntuu että kirja osaa silti antaa järkeenkäypiä vastauksia kysymykseen kuin kysymykseen 🙂 Luulisin että tämä on myös hauska lahja sille jolla on jo kaikkea ja joka pitää kirjoista!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.