Lifestyle

Katsaus kesän bucket listiin

Syyskuu vaihtuu jo piakkoin lokakuuksi, mutta halusin vielä tulla päivittelemään yhden kesäaiheisen postauksen, nimittäin perinteisen bucket listin katsauksen, mitkä kohdat toteutin, ja mitkä en. Pidemmittä puheitta siis bucket listin pariin:

× Käy katsomassa kissoja. Tämä kohta ei toteutunut. Halusin kyllä mennä käymään juurikin esimerkiksi löytöeläintalossa, mutta lopulta se jäi vain toteuttamatta. Puhuttiin kyllä äidinkin kanssa että mennään sinne, mutta ei mentykään. 😀 Kaverilla oli kyllä kissa hoidossa viikon, joten sitä kävin ainakin katsomassa… 😀

× Hanki piilarit. Hankin piilarit ja ne on ollut kyllä tosi kätevät. Miten pärjäsinkään aiemmin ilman niitä, haha 😀

× Sauno porukoilla. Saunoin tosi paljon, eli tämä kohta toteutui ehdottomasti. Kävin melkein joka päivä saunassa, sillä porukoilla on tapana kesäisin lämmittää sauna joka päivä.
PicsArt_09-26-11.16.56

× Kerää marjoja ja pakasta niitä.  Periaatteessa toteutui 😀 En käynyt keräämässä marjoja, vaikka oltiin kyllä suunniteltu sitä äidin kanssa, mutta pakastimessa on kyllä yksi rasiallinen vadelmia talven varalle 😀

× Käy Naissaaressa, Lehtisaaressa ja Tikkakosken ilmailumuseossa. En käynyt ja etenkin harmittaa etten vieläkään päässyt käymään Tikkakosken ilmailumuseossa, jonne oon jo pitkään halunnut!

× Kirjoita paljon päiväkirjaa. Kirjoitin kyllä päiväkirjaa, mutten tiedä kirjoitinko kovin paljon. Aina silloin tällöin tuli kirjoitettua fiiliksiä ylös. Eli ehkä tämä kohta ei toteutunut.

× Sisusta koti loppuun.  Suunnitteissa oli hankkia se seinäkello, mutta en ole löytänyt mieluista seinäkelloa. Se on ainoa hankinta joka kotoa puuttuu. Muuten olen tyytyväinen sisustukseen ja sain parvekettakin vähän sisustettua, joten laskisin että tämä kohta tuli toteutettua.
PicsArt_09-26-11.32.46
× Ota paljon kuvia, käy kuvaamassa asukuvia ja kehity valokuvaamisessa. Valokuvasin jonkun verran, mutten kuitenkaan ihan niin paljoa kun yleensä kesäisin. En myöskään kuvannut muutakuin kahdet asukuvat, joten se kohta ei ainakaan toteutunut. En tiedä kehityinkö valokuvauksessa, mutta ainakin jonkinlainen oma suunta löytyi.

× Bloggaamisen pariin palaaminen ja bloggausrytmin löytyminen Bloggasin kyllä jonkin verran, mutten niin paljoa kun olisin halunnut. Kesällä oli aika kiireinen aikataulu, mutta näin syksyn tullen yleensä ehtii keskittyä blogijuttuihin, joten luulen että tämä toteutuu paremmin näin syksyllä.

× Syö kesäherkkuja. Kesäherkuiksi laskin siis herneet ja dipattavat kasvikset ja niitä tuli kyllä syötyä paljon! Löysin myös uuden suosikin: tuoreet vadelmat, niitä tulikin ostettua melkein joka kauppareissulta.

× Käy katsomassa lampaita. Kävin ja voi kun ne oli suloisia <3 Tässä lähistöllä on siis monta laitumellista lampaita, joten aina ohi kävellessäni kävin kyllä niitä katsomassa.

× Tutustu uusiin ihmisiin. Tutustuin tosi moneen ihmiseen, mutta ketään uutta tuttavuutta ei jäänyt näköjään pysyvästi elämään. Oli kuitenkin kiva tavata uusia ihmisiä, vaikkei niinkään uusia ystäviä löytynyt.

PicsArt_09-26-11.23.11

Bucket list toteutui siis tänä kesänä ihan kiitettävästi, sain toteutettua monta kohtaa. Teittekö te itsellenne bucket listiä ja saitteko te toteutettua kaikki kohdat?

2 kommenttia

  • Enni

    Haha, niinpä ;D Se on ihan hyvä että tekee tavoitteita itselle (sekä vakavempia tavoitteita että ei niin vakavia kuten tämä kesän bucket list), olipa ne sitten kirjoitetussa muodossa tai sitten vain omassa mielessä, itseä ne ainakin auttavat hahmottamaan tulevaisuutta. 🙂

  • Saraahdus

    Hyvinhän nuo tuli tehtyä ja osaa kai voit vielä jatkaa syksyyn (viimeinen kohta, vink vink).

    En ole tehnyt listoja, tai ne on vaan omassa mielessä tavoitteina. Toki tänä vuonna tavoite oli päästä eräistä asioista ja eteen päin uusiin. Ja on tullutkin muutoksia parempaan 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.