Terveys & Hyvinvointi

Juhannuskuulumisia & voimauttavaa valokuvausta

Rentoa, turvallista ja taianomaista juhannusta jokaiselle! ♥ Mun juhannus kului rennoissa meiningeissä ja tarkoituskin oli vähän keräillä voimia eikä kuluttaa itsensä loppuun ahtamalla koko juhannus täyteen menoja. Nukuin pitkään, söin aamupalaksi kaurapuuroa tuoreilla mustikoilla ja iltapäivästä suunnattiin porukoiden ja toisen pikkuveljen kanssa Päijänteen sisävesiristeilylle. Oli ihana rentoutua aaltojen liplatuksen ääressä, auringon paistaessa lämpimästi kasvoille ja ihailla ohi vilahtavien saarien kesämökkejä ja vilkuttavia mökkiläisiä. Yhden jutun sai nyt yliviivata kesän bucket listiltäkin! Risteilyn jälkeen suunnattiin kotiin grillaamaan ja syötiin ihanaa kesäistä Brita-kakkua. Mun osalta juhannus meni alkoholittomissa merkeissä, mutta oli kiva kun vanhemmat oli ajatelleet muakin ostamalla alkoholitonta siideriä.

Illalla tehtiin vielä äidin kanssa kukkaseppele ja käytiin ottamassa kesäisiä kuvia lähimetsässä. Musta kuvista tuli tosi kivoja, kesäisiä ja näistä kuvista välittyy mulle vähän sellaiset Maailman ihanin tyttö-kirjan fiilikset. Etenkin Miina Savolaisen kuvien inspiroimana oon itsekin halunnut ottaa samantyylisiä kuvia jo pitkään ja mulle tuli ainakin näitä ottaessa terapeuttinen fiilis ja tämä kuvaus oli mulle vähän kuin sellainen pieni voimauttava valokuvaus-projekti.

Blogin ulkoasukin sai eilen vähän kesäisempää ilmettä, mitäs tykkäätte? Edellinen bannerikin oli kiva ja sopi mielestäni hyvin yhteen Aurore-nimen kanssa, mutta jotenkin tykkään myös tästä metsäisestä banneristakin. Siitä ehkä huokuu enemmän sellaista fiilistä jota haluan blogin kautta teillekin välittää.

DSC07552-01DSC07544-01DSC07593-01

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.