Lifestyle

Joulualennuksien löytöjä

Sovittiin tosiaan tänä vuonna porukoiden kanssa, että saan joulun jälkeen itse käydä sitten ostamassa itselleni lahjarahoilla haluamiani juttuja niin tulee varmasti mieluisat, ja ajattelinkin lähteä heti joulupyhien jälkeen shoppailureissulle. Viimeksi kävin shoppailemassa joskus monta monta kuukautta sitten, joten reissu oli kiva piristys ja mukaan tarttuikin kaikkea kivaa ja tarpeellista. Itse alennusmyynneistä löytyi vain muutama juttu, mutta kaikki muutkin oli jo normaalihintaisena tosi halpoja.

pixlr_20171230170155926

Tätä aamutakkia olin ihaillut jo aiemmin Bik Bokin nettisivuilla, mutta en raaskinut maksaa siitä lähes 30 euroa. Nyt löysin kuitenkin alennusmyynneistä yhden ainoan kappaleen tätä ja se tarttui ehdottomasti mukaan! Selkäpuolen kirjailu on tehty kauniilla fontilla, väri on söpö vaaleanpunainen ja tää on ihanan silkkinen päällä.

2017-12-30 05.06.18 1

Tää paita löytyi New Yorkerista, ja ihastuin etupuolen kukkakuviointiin ja noihin kaula-aukon nauhoihin.

DSC04678

Olin etsinyt itselleni huulikiiltoa, jossa oli mukana vähän jotakin sävyä, ja tää Lumenen huulikiilto olikin just sellainen kun olin etsinyt. Huulilla tää on sellainen hailakan vaaleanpunainen. Ainoa miinus on että tän aplikaattori on todella huono, siihen ei meinaa tarttua huulikiiltoa ollenkaan ja sillä on tosi vaikea levittää huulikiiltoa huulille. Tämän ostin Sokokselta.

DSC04677

Ajattelin myös lisätä kynsilakkakokoelmaan pari uutta kynsilakkaa, ja päädyin näihin kahteen Mavalan lakkaan, koska olen todennut muut merkin lakat laadukkaiksi. Tuo vaaleanpunainen sävy löytyy tälläkin hetkellä mun kynsistä, se on aivan ihana <3 Helmiäisen violettia sävyä en oo vielä testannnut, mutta se pääsee käyttöön nykyisen lakan jälkeen. Nämäkin löysin Sokokselta.

2017-12-30 05.06.19 1

Tää oli todellinen löytö New Yorkerista! Paita on todella laadukkaan oloista materiaalia, ja noi hihat ja etumus on todella kauniit.

2017-12-30 05.06.17 1

Löysin tän huivin Gina Tricotista. Ajattelin vähän muuttaa mun kokomustaa ulkovaatekokonaisuutta vaaleammaksi, ja tää huivi tuokin siihen nyt vähän lisää hempeyttä. Yleensä kaikki huivit meinaa olla ihan jättimäisiä, mutta tää on sopivan kokoinen.

2017-12-30 05.06.16 1

Tätä New Yorkerin paitaa oli tosi vaikea kuvata 😀 Tässä on sellaiset trumpettihihat, joissa on tollaiset rusetille solmittavat narut. Mulla ei ole varmaan koskaan ollut vaaleansinistä paitaa, joten nyt löytyy sellainen ekaa kertaa mun vaatekaapista.

DSC04684

Ja nää hanskat on myös New Yorkerista. Ajattelin että ne tuo myös sitä mun kaipaamaa hempeyttä ulkovaatteisiin. Harmi että vasta kotona huomasin että näissä on pieni sävyero tuon vaaleanpunaisen huivin kanssa, mutta se ei onneksi pistä hirveästi silmään. 😀

Mitä te tykkäsitte näistä ostoksista?

4 kommenttia

  • Enni

    Kiitos, itekin tykkään! 🙂 Munkin suosikkiliike on New Yorker, olin niin innoissani kun kuulin että se tulee Jyväskylään viime kesänä 😀 Harmi ettei siellä oo kyseistä liikettä!

  • Sofia

    Ihania ostoksia, etenkin tuo aamutakki ja tuo ensimmäinen New Yorkerista ostettu paita ♥ New Yorker on mun suosikki vaatekauppa, sieltä löytyy joka kerta kaikkea ihanaa ja suht halvallakin! Harmi, että täälläpäin ei oo missään New Yorkeria :/

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.