Kosmetiikka

Ihonhoidon ihmetuote – Himalajan suolasaippua

Himalajan suolasaippua

Himalajan suolasaippua on ihonhoitoni uusi ihmetuote! Suolasaippua on luonnollinen, suolaa sisältävä ”saippua”, joka puhdistaa ja desinfioi ihoa sekä sisältää mineraaleja jotka ravitsevat ja ylläpitävät kosteustasapainoa. Himalajan suolasaippua puhdistaa ihon perusteellisesti ja vaikka nimensä mukaisesesti se on saippua, niin sitä ei voi käyttäää kuitenkaan meikkien puhdistukseen. Sen sijaan ihon hoidossa ja pesussa se toimii. Suolasaippuan kerrotaan olevan erinomainen mm. akneiholle, atooppiselle ja kuivalle iholle sekä psoriasiksesta kärsivälle. Sitä voi käyttää myös deodoranttina desinfioivan vaikutuksensa ansiosta. Deodoranttina käytettynä suolasaippua ei estä hikoilua, mutta poistaa bakteerien aiheuttaman hien hajun.

Himalajan suolasaippuan voit ostaa mm. Ruohonjuuresta, Kärkkäiseltä, Yliopiston verkkoapteekista, sekä nyt myös hetken aikaa se löytyy Lidlin valikoimasta kausituotteena! Hintaa tällä on hieman alle 4 euroa, riippuen hieman paikasta josta sen ostaa. Lidlissä ainakin tämä on juuri tänään ilmestyneenä myyntiin hinnalla 3,95 €, joten ei muuta kuin Lidliin hankkimaan oma suolasaippua 😉

Himalajan suolasaippua kokemuksia

Himalajan suolasaippua on siis tuollainen kauniin värinen kuulas möhkäle. Suolasaippuapalaa ei hierota suoraan iholle, vaan sitä pyöritellään hetki käsillä ja sitten levitetään suola käsin iholle. Saippuassa voi olla teräviä suolakiteitä, jotka saattavat raapia ikävästi ihoa, joten tämän takia suolapalaa kannattaa hieroa ensin käsissä. Suola huuhdotaan levityksen jälkeen huolellisesti pois, mutta parasta on jos pystyy antamaan suolan vaikuttaa iholla hetken aikaa ennen sen poispesua. Ohjeissa ehdotuksena oli että antaa suolan vaikuttaa iholla vaikkapa saunan ajan. Suola kirvelee hieman iholla ja luonnollisesti myös esimerkiksi käden pienissä haavoissa, mutta se ei ole vaarallista. Voisi myös kuvitella että suola kuivattaa ihoa, mutta pikemminkin se tekee ihosta ihanan kuulaan ja sileän sekä kosteutetun. Lisään kuitenkin vielä kosteusvoiteen tämän käytön jälkeen vaikkei se kuivuuden takia olisikaan välttämätöntä. Tämä on ihan huipputuote epäpuhtauksien hoidossa! Uskon että tästä on hyötyä juurikin esimerkiksi akneiholle tai muutenkin epäpuhtauksien hoitoon, jos kaipaa jotakin uutta tuotetta markettituotteiden tilalle.

Vinkkinä myös että suolasaippuaa ei kannata säilyttää kosteissa tiloissa, sillä se sulaa. Saippuan voi laittaa vaikkapa lautasen tai muovikulhon päälle suojaisaa paikkaan jossa se ei kastu.

Himalajan suolasaippua blogi

Onko Himalajan suolasaippua teille tuttu tuote?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.