Lifestyle

Hyvää uutta vuotta!

Oikein ihanaa vuoden ekaa päivää kaikille! <3 Mun uusi vuosi meni tosi rennoissa merkeissä. Aamupäivän chillailin yöasussa & luin blogeja ja illalla joskus 9 aikaan lähdettiin ulos syömään. Käytiin syömässä ihan perus taksarit, kun ei ite jaksettu alkaa laittaa mitään spesiaalimpaa ruokaa. Syömisen jälkeen lähdettiin satamaan, jossa nappailin raketeista kuvia. Vitsi miten kiva oli taas pitkästä aikaa päästä kuvailemaan!

Jossakin vaiheessa iltaa lähdettiin kaupunkiin, jossa kuunneltiin jotain bändiä, kaupunginjohtajan puhetta ja illan kruunasi upea ilotulitus. Se kesti ainakin kymmenen minuuttia ja minä joka en yleensä ilotulitteista välitä, voin sanoa että katselin sitä ihan haltioituneena! Se oli kyllä varmasti yks upeimmista ilotulituksista mitä oon koskaan nähnyt. Kirkonkellotkin soitti samaan aikaan, joten tunnelmaa ei ainakaan puuttunut.

Loppuillaksi jäätiin vielä vähäksi aikaa satamaan ja noin kahden aikaan suunnattiin kotiin päin. Kirjottelin kotona vielä vähän päiväkirjaan, ja neljän aikaan menin sitten nukkumaan. Musta on jotenkin tosi kiva aloittaa uusi vuosi, vaikka jostakin syystä en oo koskaan aiemmin tykännyt siitä. Oon miettinyt tosi paljon tulevaa vuotta, lupauksia, tai no pikemminkin tavoitteita, sekä kaikkea mitä onkaan tiedossa ensi vuonna. Vuodesta on luultavasti tulossa aika tapahtumarikas, on penkkarit ja yo-kirjoitukset, pitäisi valmistuakin ja miettiä vähän tulevaisuutta, jännittävää! Oon suoraan sanottuna tosi stressaantunut tästä vuodesta, mutta uskon että kaikki menee kyllä eteenpäin omalla painollaan. Aattelin myös tännekin ehkä kirjoitella jotakin uuden vuoden tavoitteista, joita mulla on aika paljon. Palaillaan siis mahdollisesti seuraavassa postauksessa niiden merkeissä!

Alle vielä muutamat valokuvat eiliseltä. Oli vähän harjoittelua uuden kaukolaukaisimen kanssa, mutta ehkä sitten kuvat onnistuu ensi vuonna vähän paremmin! Koko päivän oli myös ihmeellisiä sääilmiötä, sateenkaaren väriset pilvet sekä illalla upeat revontulet, jotka sainkin vangittua tuohon kolmanteen kuvaan.

kuva2

kuva1

kuva4

kuva3

4 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.