Kosmetiikka

Hiuskokeilu: hopeashampoo värjäämättömiin hiuksiin

hopeashampoo värjäämättömiin hiuksiin

Etsiessäni pari viikkoa sitten vanhoja kuvia blogipostausta varten, löysin vanhoja kuvia, joissa mulla oli blondit hiukset ja niitä tuli ihan hirveä ikävä. Oon kasvattanut monta vuotta omaa väriä takaisin, ja vanhaa punertavan blondin väristä hiusta on enää ehkä noin sentti latvoissa, jos sitäkään. En oo kuitenkaan koskaan tykännyt mun omasta luonnollisesta väristä, se on jotenkin hirveän tylsä ja nyt kun kasvatin taas luonnollisen väriset hiukset takaisin, ne kasvoivat hirveän tummina takaisin. En enää aio värjätä hiuksia, mutta ajattelin että joku kiva pikku muutos olisi kiva tehdä niihin. Niinpä ajattelin että jospa ottaisin testiin hopeahampoon, jolla sain värjättyä punertavista hiuksista blondit, jos se toimisi nytkin värjäämättömiin hiuksiin.

hopeashampoo maantien väriset hiukset

Viimeksi mulla oli käytössä Cutrinin silver shampoo, jonka totesin tehokkaaksi, joten päädyin tälläkin kertaa siihen. Aluksi kun käytin sitä, säikähdin että tuleeko hiuksista ihan violetit kun shampoo oli violetin väristä, mutta kaikki väri lähti hyvin päästä pois, eikä siitä jäänyt mitään jälkiä. Punertaviin hiuksiin tämä silver shampoo tehosi tosi hyvin ja pian hiuksista tulikin blondit. Nyt mulla on tosiaan ihan oman väriset hiukset, sellaiset aika lähellä maantien väriä, joten vähän mietitytti että tarttuuko väri mun hiuksiin vai ei.

hopeashampoo

Alla näkyy sitten muutokset eri pesumäärien jälkeen. Ei mitään radikaalia muutosta, mutta huomaan kyllä että hiukset on vähän vaalentuneet joistakin kohtaa. Silver shampoon tarkoitushan on siis poistaa lämmintä, kellertävää sävyä hiuksista, mutta kuvista päätellen näyttää että hiukset on pikemminkin muuttuneet enemmän kellertäviksi. Kuvausvalo tosin taitaa olla hieman lämpimään päin taittava, niin se vääristää vähän hiusten sävyä. Olisin itse kaivannut hieman suurempaa muutosta, mutta en halua värjätä hiuksia, niin tyydyn nyt tähän silver shampooseen.

pixlr_20171217013450248

Onko teillä vinkata mitään muuta luonnollisempaa keinoa vaalentaa hiusta?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.