Kosmetiikka

Herkkä ja aistikas tuoksu – voidemainen parfyymi

Kuten joskus täällä blogissakin mainitsin, en ole vuosiin osannut käyttää hajuvesiä. Kyseesssä on nimenomaan syynä se, että koen ne mulla itselläni jotenkin liian voimakkaiksi ja tietyllä tapaa keinotekoisiksi. Tuoksuja tykkään kyllä muuten käyttää, mutta etsinnässä on ollut juuri se oikea tuoksu jonka koen omanlaisekseni – sellainen joka jollakin tapaa kuvaa just mua. Löysin Ruohonjuuresta ihanan suuren valikoiman Sabe Masson-nimisiä voidemaisia parfyymeja. Sekä tuotemerkki, että parfyymi voidemaisessa muodossa olivat mulle täysin uusia tuttavuuksia. Kaikkien ihanien tuoksujen joukosta löysinkin sellaisen tuoksun, joka kolahti ja tuntui omalta. Halusinkin tulla vinkkaamaan tästä myös teille!

luonnollinen-parfyymi-sabe-masson

Ensimmäisenä huomion kiinnitti ihanat pakkaukset omaperäisine kuosineen, jonka myötä varmaan ajauduinkin niiden luo. Oli kiva että tuoksuissa oli valinnanvaraa vaikka kuinka paljon, niiden joukosta jokainen löytää varmasti omaa persoonallisuuttaan myötäilevän yksilön. Mä itse tykkäsin kovasti tästä Lucky Bay-tuoksusta, joka muistutti herkällä ja aistikkaalla tuoksullaan aavistuksen Marseilles-saippuan tuoksua, kuitenkin niin että tuoksu on puhdas ja hento, kuitenkin kevyen parfyymimainen. En tiedä välittyykö tuoksu mielikuvissa sinne ruudun toisellekin puolelle, mutta hienostuneen hempeä tuoksu on niin ihastuttavan huumaava, että se jättää sellaisen kehomuistijäljen kuin nytkin tätä kirjoittaesssa se olisi vieressäni!

ruohonjuuri-tuoksut-sabe-masson

Voidemaisesta parfyymista en ollut varmaan koskaan kuullutkaan, joten jännityksellä lähdin testaamaan miten se toimisi. Tuoksu ei sisällä alkoholia tai parabeenejä, ja pohjana on luonnokosmetiikkaa. Kuitenkaan täysin luonnonkosmetiikaksi tätä ei voida laskea, ja siksi se säilyykin iholla hieman pidempään. Pohdin aluksi tulisiko voidemainen tuoksu kestämään käytössä kauaa, sulaisiko se, tai menisikö kierremäinen pakkaus vain rikki niin kuin vaikkapa joillakin huulirasvoilla on tapana. Mikään niistä ei ole onneksi toteutunut. Tuoksu on ollut mulla käytössä ja kuukausia, ja vaikka onkin vaikea arvioida paljonko sitä on jäljellä, ei se ainakaan ole vielä lähelläkään loppua vaikka sitä päivittäin olen käyttänyt. Voidemaisuus oikeastaan taitaa tehdäkin tuotteesta riittoisan, sillä muutama sipaisu iholle riittää hyvin. Kesähelteilläkään voide ei ole sulanut, joten se kulkee kätevästi pienen kokonsa ansiosta menossakin mukana.

luonnollinen-tuoksu-blogi

Myös alkuun pieni kysymysmerkki oli, mihin tätä voi pistää ja miten tätä käytetään. Olen päätynyt käyttämään tätä yleensä sipaisemalla solisluiden päälle, ranteeseen tai leukaluulle. Vaikka tuoksu on voidemainen, ei lopputulos ole rasvainen tai sotkeva, vaan levittyy hyvin iholle jättäen sen sileäksi ja pehmeäksi. Tuote on myös hellävarainen ja sopii ainakin omalle herkälle iholleni. Lopputuloksena on iholla pitkään säilyvä hento tuoksu, joka ei kuitenkaan voimakkuudeltaan vastaa hajuvettä – nimensäkin mukaan soft perfume.

sabe-masson-tuoksut

Paketti on myös ihana, että pakko sekin oli tässä esitellä! Kun etupuolta oikein läheltä katsoo ja makrolinssillä otettuihin kuviinkin sen sain onnekseni vangittua, on kylkeen painettu ihana kohokuviointi, joka on täynnä lukuisia pieniä yksityiskohtia. Niin kaunis ettei meinaisi raaskia poiskaan heittää…♥

Onko voidemainen parfyymi teille tuttu vai tykkäättekö enemmän perinteisistä hajuvesistä?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.