Lifestyle

Helsingin ostokset

Blogista on taas tullut pidettyä taukoa, mutta toivon kovasti että pääsisin taas ylläpitämään edes jonkilaista postausrytmiä! Nämä Helsingin ostoksetkin piti jakaa teille jo aikoja sitten, mutta niiden jakaminen vähän venähti… 😀 Tein Helsingistä kivoja löytöjä, joten pidemmittä puheitta esittelen ostokset:

2018-10-21 05.17.01 3

Nämä vaaleanpuna-ruutukuvioiset pussilakanat sekä vaaleanpunaiset tyynynpäälliset löysin Ikeasta. Olinkin etsinyt vaaleanpunaisia pussilakanoita jo pidemmän aikaa, mutta niiden etsiminen olikin yllättävän haastavaa! Onneksi Ikeasta löytyi täydelliset yksilöt <3

2018-10-21 05.17.01 2

Oon etsinyt kaupoista roikkuvaa balleriina-koristetta siitä lähtien kun äiti tiputti vahingossa maahan joskus teini-ikäisenä mun tädiltä joululahjaksi saadun balleriina-koristeen (se meni tietenkin rikki…), ja voin sanoa että sellaista on kyllä etsitty ja kauan 😀 Jotenkin sillä koristeella oli mulle tunnearvoa todella paljon, joten oon yrittänyt löytää jotakin vastaavaa tilalle. Tämä hempeä balleriina-koriste löytyikin sitten vihdoin Seven Art-nimisestä liikkeestä. Kokoa tällä on vähän päälle kymmenisen senttiä, ja nyt tämä roikkuu mun alkoven seinällä, jotta pääsen ihailemaan sitä päivittäin.

2018-10-21 05.17.00 2

Voimisteluun täytyi ostaa keilat, ja ne löysin Piruetista. Siellä sattui juuri olemaan yhdet yhteenliitettävät puoliksi muovia ja puoliksi kumia olevat keilat alennuksessa, joten päädyin niihin. Väriä en saanut päättää, mutta se sattui onneksi olemaan kiva. Väri on myös yhteensopiva mun muiden voimistelutarvikkeiden kanssa, sillä muissa väri on joko violetti tai pinkki.

2018-10-21 05.17.00 1

Ostin myös alun perin kuvailuun rekvisiitaksi vaaleanpunaiset tekoneilikkakukat Ikeasta, mutta ne löysikin kivan paikan myös sisustuksesta peilin päältä. Ne voi sitten tarvittaessa napata sieltä nopeasti myös kuvailujuttuihin mukaan.

2018-10-21 05.16.59 2

Mun kylpyhuone näytti omaan silmään vähän tylsältä, mutta sinne ei oikein keksikään hirveästi mitään erityisempiä sisustusjuttuja. Sieltä löytyi aiemmin kosmetiikkatarvikkeille ja koruille kerrosvati, Dermosilin valkoinen pahvikassi jonka sisällä on hiusjuttuja, kivaa käsisaippuaa, kaunokirjoituksella kirjoitettu Toilet-kyltti sekä valkoisia pyyhkeitä. Ne tuo vähän sitä kaivattua lisää kylpyhuoneeseen, mutta vielä viimeisenä lisänä päätin ostaa sinne Ikeasta valkoisen ihanan pehmeän maton. Uusi matto ei ollut mikään kovin suuri muutos kylpyhuoneeseen, mutta mun mielestä se näyttää nyt paljon kodikkaammalta!

2018-10-21 05.16.59 11

Piruetista löysin myös säärystimet treeneihin. Niitä ei päässyt oikein sovittamaan niin ostin ne vähän sokkona. Siellä oli kolmen pituisia säärystimiä, joista päädyin muistaakseni lyhyimpään malliin, mutta olisin ostanut pidemmän mallin säärystimet jos olisin tiennyt että nuo on noin lyhyet, sellaiset jotka ylettyy yli polven. Ei noissakaan mitään vikaa ole ja nekin näyttää kivalle, mutta olin etsinyt sellaisia pidempiä säärystimiä. No, ehkä ostan vielä joskus toiset pidemmät säärystimet noiden lisäksi 🙂

2018-10-21 05.17.01 1

Dinskosta löysin must have-kengät tänne Suomeen, nimittäin saappaat… 😀 Olin etsinyt saappaita jo pidemmän aikaa, mutta sopivia yksilöitä ei ollut tullut vielä vastaan. Ihastuin kuitenkin näihin Dinskon saappaisiin ja etenkin noihin nauhoihin tuossa edessä. Saappaiden varsi on myös sopivan lyhyt, mutta kuitenkin niin pitkä että se suojaa jalkoja kastumasta. Nämä ovat olleet jo niin monta kertaa jalassa tänä syksynä/talvena että en voi kun olla kiitollinen että ostin nämä, vaikka aluksi pohdin jos kuitenkin pärjäisinkin ilman saappaita… 😀

2018-10-21 05.17.02 1

Lushilta ei tällä kertaa löytynyt mitään suurempaa ostettavaa, sillä en tällä hetkellä oikein tarvitse mitään kosmetiikkaa. Pesuaineita / pesupaloja kuitenkin tarvitsee aina ja olin haaveillut tästä Lushin syksyisestä viikunasaippuasta, joten päädyin ostamaan pienen palasen sitä. Tämä tuoksuu aivan ihanalle, tosi miellyttävälle ja puhtaalle. Tämä palasaippua on myös hellästi ihoa kuoriva. Olen jotenkin viime aikoina innostunut käyttämään etenkin käsintehtyjä palasaippuoita vartalon pesussa, sillä ne tuo jotenkin pienen palan luksusta arkeen. Tällä hetkellä käytössä on vielä syysmessuilta ostetut suolasaippuat, mutta kunhan edellinen suolasaippuapala loppuu niin otan tämän käyttöön. Oikeastaan en tiedä onko nämä Lushin palasaippuat tarkoitettu enemmänkin käsien pesuun, mutta olen aina käyttänyt näitä kyllä vartalon pesuun 😀

PicsArt_11-06-09.11.25

Viimeisenä ostin vielä tämän valkoisen neulepaidan palmikkokuvioinnilla sekä ylipolvensaappaat. Neulepaita löytyi Prismasta ja ylipolvensaappaat Dinskosta. Olin etsinyt jo pitkään sopivasti istuvaa ja tarpeeksi pitkää neulepaitaa, mutta kaikki oli joko ihan muodottomia päällä tai sitten liian lyhyitä. Tämä Prisman paita oli kuitenkin ihan täydellinen! Dinskon ylipolvensaappaat vilahtikin jo edellisessä postauksessa jossa esittelin vielä viimeisen syksyasun, eli niitä pääsee näkemään tarkemmin kyseisessä postauksessa.

Mitäs tykkäsitte näistä ostoksista?

4 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.