Sisustus,  Yhteistyöt

Gallerix – julisteilla uutta ilmettä sisustukseen

Yhteistyössä Gallerix kanssa

Sain ihanan mahdollisuuden tutustua itselle uuteen yritykseen Gallerixiin, josta löytyy julisteita ja kehyksiä kodin sisustukseen. Etenkin syksyllä kodin laittamisesta inspiroituu taas ihan uudella tavalla, kun pimenevien säiden myötä haluaa luoda kodista kivan turvapaikan. Julisteiden myötä saakin pienellä vaivalla ja kätevästi piristettyä kodin ilmettä.

Oli mukava päästä tutustumaan Gallerixin ihanan laajaan julistevalikoimaan. Nettisivuilla iskikin valinnanvaikeus päättää mitkä julisteet lopulta päätyisi just mun kotiin. Yrityksestä jäi hyvä fiilis ja tykkäsin siitä että julisteita löytyi niin monentyyliseen kodin sisustukseen. Gallerixin toimitukseen, asiakaspalveluun ja julisteiden laatuun oon myös tyytyväinen – värit on samanlaiset kuin kuvissa, näyttää siltä miltä pitikin ja toimitus sujui mutkattomasti!

gallerix-julisteet-kodin-sisustus

Keittiössä mulla on suuri katseenvangitsijataulu, johon päätyi Town houses in Warsaw-juliste. Se kiinnitti mun huomion heti värikkyydellään ja sopiikin kivasti muuten melko yksinkertaiseen ja neutraalin sävyiseen keittiön nurkkaukseen. Juliste on sellainen kiva lisä, jolla pieneenkin tilaan saa heti uutta fiilistä ja väriä.

Halusin myös mukaan jotakin yksinkertaista ja päädyin tähän Mindset-tekstijulisteeseen. Syksyn tullen tämä on kiva voimalause niiden pimeidenkin säiden keskelle – oikealla asenteella kaamoksestakin löytyy ehkä niitä hyviäkin hetkiä mihin tarttua ja joiden avulla jaksaa.

Julisteiden lisäksi sain mahdollisuuden tutustua myös Gallerixin kehyksiin. Julisteiden vaihto tapahtuu tarvittaessa ihanan kätevästi kierrettävien metallilenkkien avulla ja kirkkaan pleksilasin myötä ei tarvitse pelätä lasin rikkoutumista. Pleksi tekee julisteen kuvasta kivan mattapintaisen eikä kiillä valossa, mutta säilyttää silti kuvansa. Mattamustat puukehykset tuo kivasti kontrastia muuten pelkistettyyn julisteeseen.

gallerix-kehykset-julisteet

Työnurkkaukseen halusin seesteisen, harmonisen ja satumaisen tunnelman ja nämä kolme taulua sopikin sinne lopulta jopa odotettua paremmin! Hyllytason alaosaan valitsin New Ideas– sekä Watercolor Butterfly-julisteet. Ylätasolle pääsi vähän massiivisempi Deer in mist-juliste. Kuvien painatus on ihanan pehmeäsävyinen ja vähän mystinen, joka tekee nurkkauksesta kivan tunnelmallisen myös silloinkin kun valoa on vähän vähemmän ja tila on hämärämpi.

gallerix-julisteet-kokemuksia

Etenkin ekan julisteen idea on hauska, siihen konkretisoituu se mitä työnurkkaukselta haluankin: luovuutta ja uusia ideoita. Työnurkkauksen kohdalla en kuitenkaan halunnut että taulukokoelma on liian vangitsevia ja huomiota kiinnittävä, joten yhtenevillä väreillä ja tyylillä sinne syntyikin mukavan seesteinen tunnelma.

Tykkään kovasti lopputuloksesta, julisteilla saan tuoda sisustukseen just sellaisen palasen itseäni jonka haluankin siellä näkyvän. Tällä hetkellä myöskin kiireisen opiskeluarjen myötä sisustaminen käy ihanan vähällä vaivalla ja julisteet pääsee valitsemaan rauhassa kotisohvalta, samalla sommitellen niille paikkaa ja inspiroituen valmiista ideakokoelmista.

kodin-sisustus-julisteet-kehykset-gallerix

Saan myös jakaa teille alekoodin, jolla saatte 30 % alennusta kaikista Gallerixin julisteista. Jos siis haluat myös sisustukseen uutta ilmettä julisteiden ja kehyksien myötä, niin hyödynnä ihmeessä koodi ”Enni30″ (voimassa 23.9 asti) Gallerixin nettikaupassa. Inspiroivia sisustushetkiä siis myös sun syksyyn! 🙂

Tykkäätkö sä käyttää julisteita tai tauluja kodin sisustuksessa?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.