Terveys & Hyvinvointi

Ennen joogafestareita & uudet joogavaatteet

Fiilikset joogafestareista

Mainitsin keväällä voittaneeni liput Namaste Himos-joogafestareille, ja vaikka tuntuu että niihin oli hetki sitten vielä ikuisuus aikaa, niin huomenna koittaakin jo eka festaripäivä! Lähdetään ajamaan siinä iltapäivästä koko perheen voimin Himokselle ja majoitutaan voittoon kuuluvassa mökissä sunnuntaihin asti.

Tämän hetken tilanne on elämässä sellainen, että toivon vain kiireettömyyttä ja rauhallisuutta. Odotankin viikonlopulta rentoja joogaworkshoppeja, kiinnostavia luentoja, kivoja myyntipisteitä ja Rich Loganin tunnelmallista akustista iltakeikkaa. Pieni syksyinen sää (joka toivottavasti kääntyy tässä huomiseen mennessä sateisesta edes vähän kuivemmaksi), viikonloppu luonnon keskellä, kasvisruokaa ja rentoutumista. Kehon hyvinvointia ja lempeyttä itseä kohtaan. Saunomista savusaunassa, ehkä järviedessä pulahtamista ja kotoisaa mökkiyöpymistä. Joogan tuomaa rauhallista ja kevyttä oloa kehossa, rentoa meininkiä ja hyvää yhteishenkeä.

Toivon että vaikka tapahtuma onkin loppuunmyyty, on workshopit järjestetty niin ettei siellä olla aivan vierivieressä ja kärsitä ahtaanpaikankammosta, ja että ruokailu ei ole vain häsläystä valtavan väkijoukon keskellä. Toivon lempeää viikonloppua yhdessä muiden joogasta kiinnostuneiden kanssa, sekä tietenkin perheen kanssa. Toivon että lähden festareilta levänneenä ja rentoutuneena enkä uupuneena valtavasta tietotulvasta ja tapahtumamäärästä. Uskon että joogafestarit ovat kuitenkin varmasti kiva kokemus ja jotakin sellaista mitä en ole ennen kokenut. 🙂 Tänään täytyy vielä pakkailla joogamatot, vaatteet, eteeriset öljyt sun muut matkaan ja yrittää saada viikkojen univelat levättyä jotta jaksaa sitten pirteänä viikonlopun pituiset festarit!

jooga-blogi
joogavaattet-blogit hyvinvointi-blogi
voimistelu-blogi Kuvat: Henri Valkeinen

Vaatteet

En ajatellut ostavani joogafestareita varten uusia vaatteita, mutta joskus kesällä käydessäni pikaisesti keskustassa törmäsin H&M:llä alerekissä näihin ihaniin pastellinsävyisiin joogatrikoisiin hieman päälle kympillä ja tähän valkoiseen pidemmänmalliseen paitaan, jossa lukee ”take me to yoga”. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Ajattelin että nämä sopisivat täydellisesti joogafestareille ja menisivät muutenkin jatkossa hyvin joogatunneilla ja kotijoogassa, joten päätin sitten tehdä kuitenkin poikkeuksen ja ostaa kokonaisen uuden vaatekerran kun ei nämä olleet hinnallakaan pilattu. Tämä yhdistelmä on supermukava päällä, joten varmasti viihdyn koko viikonlopun näissä vermeissä! 🙂 Kyllä täytyy myöntää että joskus uudet treenivaatteet tuovat vaan sitä kaivattua lisäboostia liikkumiseen! Kivoilla vaatteilla on vaan niin paljon kivempi treenata.

joogavaatteet-blogijoogavaatteet hmjoogavaatteet

Oletteko te koskaan olleet joogafestareilla? Millainen kokemus se oli?

2 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.