Mielenterveys,  Tyyli

Depressio & co | #mullevoitpuhua

depressio & co

Törmäsin sattumalta Instagramissa mielenkiintoiseen yritykseen nimeltä Depressio & co. Yritys toimii Suomessa ja se myy vaatteita, joilla rikotaan yhdessä mielenterveysongelmiin liittyviä stigmoja. Somessa yritys näkyy hashtagilla #mullevoitpuhua. Paidat on valmistettu laadukkaasta 100% kierrätysmateriaalista. Ostamalla paitoja tuet myös itsemurhanvastaista työtä, sillä yritys lahjoittaa jokaisesta ostetusta paidasta osan Helsingin itsemurhien ehkäisykeskukselle.

depressio & co vaatteet

Päädyin itse tilaamaan Pink Freud-paidan, johon pukeutumalla kerron että #mullevoitpuhua. Jokainen ihminen ansaitsee tulla kuulluksi ja autetuksi. Mulle mielenterveys ja hyvinvointi ovat tärkeitä asioita, ja siksi pyrinkin omalta osaltani poistamaan mielenterveysongelmiin liittyviä stigmoja puhumalla avoimesti mielenterveysongelmista sekä jakamalla tietoa mielen hyvinvoinnista. Luodaanhan yhdessä vapaa ja turvallinen ilmapiiri, jossa mielenterveysongelmat eivät ole tabu ja niistä voi puhua ♥

depressio & co blogi

Ps. tilaamalla Depressio & co:lta, saat myös kaupan päälle ilmaiseksi masennukseen liittyvän verkkokurssin. Vaatteita pääset tilaamaan täältä.

 

Onko Depressio & co jo sulle tuttu yritys?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.