Kosmetiikka

Candy Smile-huulikiiltokynä

DSC04421

Lähdin etsimään kaupasta huulipunaa, joka olisi syksyyn sopiva ja tumman sävyinen. Löysin tuon vasemmanpuoleisen yksilön ja ihastuin siihen heti! Katsoin sitten hintalappua ja huomasin tarjouksen jossa kaksi kyseistä Natural Code Candy Smile-huulikiiltokynää sai vitosella. Kävipä tuuri! Nappasin sitten tuon tummemman punaisen kaveriksi pinkin sävyisen huulikiiltokynän. Hinta oli kyllä kohdallaan näissä ja se sopii hyvin opiskelijabudjettiin 🙂

DSC04422

Kyseessä on siis Candy Smile-huulikiiltokynä, jossa yhdistyvät väri ja kiilto. Kynää ei tarvitsee terottaa vaan sitä kieritetään toisesta päästä (ehdottomasti plussaa!). Riittävän pieni kärki mahdollistaa tarkan rajauksen. Väri oli todella intensiivinen ja kiiltoakin löytyi sopivasti. Hieman epäillytti aluksi tuo nimi ”huulikiiltokynä”, sillä en huulikiilloista kamalasti välitä ja olinhan lähtenyt etsimään huulipunaa. Tämä huulikiiltokynä oli kuitenkin yllätys, sillä se ei ollutkaan sellainen tahmaava niinkuin huulikiillot yleensä ovat ja huulilla tämä on aivan kuin huulipuna. Lopputulos olikin huulilla ihanan pigmenttinen ja huulia kosteuttava, muttei kuitenkaan liian paksun tuntuinen.

candy-smile

Tummempi huulikiiltokynä oli sävyltään 6 – Cherry Pop. Sävy hieman vääristää yllä olevassa kuvassa, se on nimittäin luonnossa tuotakin tummempi. Tykkään tuosta väristä tosi paljon, se on juuri sellainen ihanan syksyinen mitä kaipailinkin.

candy-smile2

Ylhäällä näkyvä sävy taas on 3 – Raspberry Jelly. Väri on raikas ja söpö pinkki. Tykkään tästäkin tosi kovasti, vaikka alun perin lähdinkin ostamaan tuota tummempaa sävyä.

Onko teillä kokemusta näistä Candy Smile-huulikiiltokynistä?

10 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.