Lifestyle

Blogin kevätsiivous & aihepiirit jatkossa

DSC05180 2

Olen pohtinut blogin jatkoa, niin lopettamisesta jonkun uuden inspiraation löytämiseen. Haluaisin kirjoittaa, mutta aina uuden aiheen aloittaessa tuntuu että joudun pakottamaan itseni saadakseni tekstiä aikaiseksi. Ehkä kyse on lopulta ollut siitä, että aiheet rönsyilevät paljon ja tekevät itselle ainakin tunteen sekasortoisuudesta. Kirjoittaminen johtaa lopulta aina turhautumiseen ja postausten keskenjäämiseen. Vuosien myötä blogikin pakostikin kuitenkin elää mukana ja muuttuu. Jotkut aihepiirit eivät tunnu enää omilta, tai postauskaava jolla ne toteutan. Ehkä on hyvä tehdä blogille myös pieni kevätsiivous ja raivata tilaa aiheille jotka aidosti kiinnostavat, saavat tekstin virtaamaan näytölle vaivattomasti ja kevyesti. Jos jatkossa nämä aiheet kiinnostavat, niin ihana jos mukaan löytyy lisää samanhenkisiä lukijoita:

Oman suunnan löytämistä elämässä

Mitkä asiat ovat tärkeitä elämässä? Miten löytää oman suunnan? Mitä haluaa tulevalta? Miten tavoitteita kohti? Ajatuksista tekoihin, ilman ”sitten joskus”-ajatusta. Hetkessä elämistä ja läsnäoloa, sillä se on ainoa millä loppupeleissä on merkitystä.

Mielen hyvinvointi & hyvinvointi

Miten oppia välittämään itsestään ja sallimaan itselle hyvää? Miten tehdä arjessa omaa hyvinvointia tukevia valintoja niihin arvoihin pohjautuen jotka on itselle tärkeitä? Onko perfektionisti ikuisesti perfektionisti? Erityisherkän haasteita, ja herkkyyden kääntämistä voimavaraksi. Itsetunnon rakentamista ja hyvää oloa. Lempeyttä itseä kohtaan ja kauniimpaa sisäistä puhetta.

Lukeminen & kirjoittaminen

Kirjan kirjoittaminen. Runot. Sadepäivät kirjastossa ja lauseet jotka pakottavat lukemaan vielä sivun, ja toisenkin…Kauniit kirjan kannet. Kirjahyllyn täydentämistä Luettujen kirjojen merkkaamista Goodreadsiin, lukulistojen keräämistä. Kirjojen tuoksu, hämärä yövalo ja iso kupillinen teetä. Yhtä lukukokemusta rikkaampana! Kuinka oppia hyväksi kirjoittajaksi?

Hemmottelu, kosmetiikka ja hiustenhoito

En ole erityisemmin meikkaajaihmisiä, mutta ihon- ja hiustenhoito: hetki aikaa ihan vain itselle. Shampoot, jonka INCI-listasta ei löydy sulfaatteja tai silikoneja, luonnollisia ainesosia. Pitkät, hyvinvoivat hiukset. Ihanan tuoksuiset palasaippuat ja suolasaippuat. Ihonhoitoa ja kasvojoogaa. Mitä tapahtuu kun kasvojen iholla ei ole käyttänyt meikkiä vuosiin? Luonnollisuutta, mutta pientä arkilaittautumista nopeisiinkin arkiaamuihin.

Koti

Paikka, jossa merkkaa ennen kaikkea lämmin tunnelma. Tavarat, joilla on tunnearvoa ja tarinaa. Sopivasti ripaus minimalistisuutta, ilman askeettista fiilistä. Aistien merkitys – tuoksut, värit, turvallisuus. Persoonallisuus. Luovat sisustusratkaisut ja viherkasvit.

Liikunta

Liikunnan ilon löytäminen? Hyvää oloa kilometrien, kilogrammojen tai muun datan sijaan. Rajoittavia tekijöitä jotka estävät liikunnan ilon? Liikunta osaksi arkea ja omat tavoitteet? Urheiluvaate- ja varustevinkkauksia. Joogaa, juoksua, tanssia.

Ruoka

Reseptit sillä periaatteella että ruoka on ystävä, eikä vihollinen. Kasvispainotteisia reseptejä arkeen, leivontaa. Teejuttuja. Ruoanlaitosta inspiroitumista. Hyvää ja terveellistä – mahdoton yhdistelmä?

*
*
*

Nämä tähän listattuani, hengähdän, tuntuu taas omalta. En malta odottaa, että pääsen jakamaan ajatuksia näistä aiheista. Jos teillä on myös vinkata jotakin mistä haluaisitte lukea näihin teemoihin liittyen, niin jakakaa ihmeessä ajatuksia kommenteissa! ♥

4 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.