Tyyli

Asukuvia pitkästä aikaa

Kävin pitkästä aikaa ottamassa asukuvia ja tuntui paikan päällä ettei yksikään kuvista tulis onnistumaan. Vettä alkoi sataa kaatamalla, tuuli heitti hiukset kasvoille ja muutenkin oli vaikeaa poseerata kameralle kun en ollut aikoihin ollut kameran edessä. Siirsin kuvat koneelle vasta vähän aikaa sitten ja kyllähän sieltä pari onnistunutta kuvaa kuitenkin löytyi, ei mennyt siis kuvailu täysin hukkaan.

En tiiä onko tuo asu mun silmään ehkä vähän liian simppeli, mutta toisaalta tykkään siitä ihan sen yksinkertaisuuden takiakin. Tuo valkoinen paita on ollut mulla ahkerassa käytössä, mutta harmikseni se on pesussa kutistunut niin että se ei taida kohta mahtua enää päälle :/ Kuvista ei hirveästi saa selvää minkälaiset housut mulla on, mutta ne on sellaiset kiiltäväpintaiset, vähän kuin nahkahousut.

Mitä mieltä te ootte tästä asusta, onko liian yksinkertainen vai tykkäättekö?

kuva7

kuva1
kuva6DSC07417

kuva2

kuva4

4 kommenttia

 • Enni

  Kiitos paljon :3 Tottakai otan 🙂 Onpa hauska idea, voisin tehdä sellaisen postauksen sitten kun saan muut julkaisua odottavat postaukset alta. Meen heti ettimään kuvia koneen kätköistä 😀 Kiitti ehdotuksesta!

 • Anonyymi

  Oikein kiva asu! :)) Otatko vastaan postausideoita? Ajattelin et olis kiva lukea postausta sun tyylistä + sen kehityksestä/muutoksista vuosien varrella!

 • Enni

  Kiitos 🙂 Eikö, ostin ne Espanjasta viime vuonna 20 €:lla, ne oli tosi halvat ja vielä tosi hyvän tuntuiset jalkaan. Kiitos paljon 🙂

 • Anonyymi

  Ihanan yksinkertainen asu, ja ite voisin mielelläni kans pukeutua näin. Noi kengät näyttää muuten ihan mielettömän näteiltä. Ite kans metsästän vähän samantapaisia! Ja kivoja kuvia sait otettua. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.