Lifestyle

10 x ajatusta

Mitä mietin tällä hetkellä…

× Odotan ihan tosi kovasti uusia silmälasejani, joiden myötä toivottavasti näkee maailman taas astetta kirkkaammin! Piristävää saada myös pientä vaihtelua ulkonäköön, vaikka vuosia vanhoista laseista luopuminen olikin hankalaa, kun ne olivat jo muodostuneet tutuiksi ja turvallisiksi, heh.

× Aikoinaan suosion saaneen KonMari-metodin myötä rakastan asioiden perinpohjaista järjestelyä ja turhien tavaroiden myyntiä / pois heittämistä. Vanhempien luona saa onneksi olla tässä aina välillä apuna, kun kotona ei juurikaan ole enää mitään karsittavaa. Samaistuuko joku siihen, että tavaroista (etenkin sellaisista joka muistuttaa vain ikävistä asioista) luopuminen on jollakin tavalla ihan valtavan puhdistavaa?

2020-06-22 02.32.48 1

× Aurinkoiset säät ovat olleet tosi kivoja, mutta tällä hetkellä luksusta on myös se jos asunnon lämpötilan saa edes yöksi laskettua 26 asteeseen (T:parvekkeella 40°C ja sisällä 30°C…). Miten pärjäsin monta vuotta ilman tuuletinta vai onko nyt jotenkin erityisen poikkeavan kuuma kesä?

× Viime aikoina ihan totaalisen rentoutumishetken tarjoaa Kuparikettu-nimisen YouTube-kanavan meditaatio-/rentoutus-/mindfulnessharjoitukset. Ihan parasta kun pistää kuulokkeet korviin, makoilee piikkimatolla ja uppoutuu niiden pariin. Mun on ollut vaikea löytää jotakin oikeasti rentouttavaa harjoitusta taustamusiikkeineen, koska joko itse taustamusiikki, tai puhujan ääni syystä tai toisesta pistää ikävästi korviin. Tämän kanavan pitäjällä on kuitenkin ihanan lempeä ja rentouttava ääni, ja lukuisat harjoitteet sopivat myös mihin tahansa aikaan vuorokaudesta. ♥

× Vaikka huomaan ehkä jollakin tasolla kehittyneeni kirjoittamisessa ja kieliopissa, ovat mun ikuinen haaste valita milloin tulee kun – kuin tai vaan – vain. Järjellä ajateltuna ja näin kun niitä katsoo, ymmärtää selkeästi eron, mutta tekstissä tuskailen jatkuvasti näiden kanssa. 😀 Kenelläkään heittää mitään muistisääntöjä näihin?

PicsArt_06-22-03.35.59

× Haaveilen tällä hetkellä suuresti Kaustisten Folk -festareista, jotka tänä vuonna harmillisesti peruuntuivat koronan takia. Se olisi kuitenkin varmaan elämys jollaista ei aiemmin ole kokenut! Olisi myös super mielenkiintoista kokeilla tanhua, sekä edelleen haaveilen omasta synnyinseutuni kansallispuvusta ja kuvista ne päällä jossakin oikein suomalaisessa maisemassa!

× Vihdoin liityin myös TikTokkiin, vaikken itse sinne mitään julkaisekaan. Kunhan algoritmit on ohjaantunut niin että se tarjoaa sopivia suosituksia, meneekin sitä selatessa oikeasti tuntikausia. Ihan hirveän koukuttava sovellus, mutta toisaalta huonona päivänä se on ihan totaalista aivot narikkaan -hommaa ja ei videoille voi kun nauraa.

× Olen myös kuunnellut aamuisin radiota – ei tarvitse tehdä aamuhommia täydessä hiljaisuudessa ja musiikki antaa myös boostia päiviin kunhan valitsee sellaiset hyvän mielen kanavat. Tiedättekö kuitenkin kun jotkut mainokset ovat niin käsittämättömän rasittavia että koko yritystä voisi boikotoida ihan vaan niiden ärsyttävien mainosten takia…?

2020-06-22 04.44.36 1

× Vaikka olen yleensä suolaisen ystävä, kesällä tekee jostakin syystä mieli kaikkia kesäisiä ja raikkaita herkkuja – herneitä, kasviksia & dippiä, vadelmia, raikkaita hedelmiä, itse haudutettua jääteetä, joskus ihan pelkkiä tomaattejakin. 😀 Täytyy yrittää ehtiä nauttia niistä niin paljon kun ehtii, sekä yritän tänä(kin) vuonna varastoida pakkaseen koko talven varalle ainakin vadelmia.

× On ihanaa, kun asuntoa voi muodomuutoksen jälkeen vihdoin pystyä kutsumaan kodiksikin. Samaan aikaan tuntuu kuin olisin vain rentoutumassa jossakin ihanassa paikassa, mutta se tunne kai kuuluu osaksi sitä että omassa kotona on turvallista ja miellyttävä viettää aikaa. Haluaisin jo esitellä mitä kaikkea täällä on muuttunut, mutta odotan kuitenkin että saan vielä muutamia asioita hankittua. Halusin kuitenkin lähteä luomaan tätä kotia sen pohjalta, että tämä on mun turvapaikka. Koska luonnon lähellä tunnen usein olevani turvassa, halusinkin tänne etenkin luonnonläheisiä sävyjä, tekstuureita ja materiaaleja.

Mitä teidän kesään kuuluu – lomailua, kesätöitä, opiskelua vai jotakin muuta?

Ps. Pistin myös blogialustalleni päivitykset kuntoon, jonka myötä vanhoihin kommentteihin jokainen erikoismerkki on korvaantunut kysymysmerkillä – näyttää siis vähän hölmöltä, mutta katsotaan jos saan tämän vian vielä korjattua…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.