Lifestyle

10 + 1 luetuimmat postaukset

Ajattelin että olisi hauska koota mitkä ovat olleet mun blogihistorian luetuimpia postauksia. Pistän linkit jokaiseen postaukseen, avaan niiden sisältöä hieman ja kerron yllätyinkö että ne ylsivät luetuimpiin.

minimalistinen-koti-blogi

Minimalismi-postaussarja | Koti ja sistustus (klik)

Tämän myötä muistinkin että kyseinen sarja on jäänyt vähän kesken, joten sitä voisi jatkaa taas jossakin vaiheessa! Sisustus on saanut myös muodonmuutosta, mutta edelleen tykkään että kotoa löytyy vain kaikki tarvittava ja kaikelle tarvittavalle on omat paikkansa, kuitenkaan tinkimättä kotoisuudesta. Minimalismi oli myös jossakin vaiheessa jonkinlainen trendi joka tuskin meneekään ohi, joten ehkä se kiinnostaa ihmisiä edelleen. 🙂

kasvispitsa-ohje-blogi

Maailman paras kasvispitsa (klik)

Yllätyinkö? En! Tämä on blogini top3-suosituimpiin kuuluva postaus ja kuten nimestä voikin päätellä, on kyseessä pitsaresepti joka vie kielen mennessään. Siitä olen yllättynyt kyllä että jotakuta kiinnostaa juuri mun ruokaohje, koska en laske itseäni mitenkään kovin hyväksi kokkaajaksi ja ruokajutut ei ole yleisesti blogini aiheisiin kuuluva. 😁 Tämä ohje oli kuitenkin pakko jakaa täälläkin!

hopeashampoo värjäämättömiin hiuksiin

 Hiuskokeilu: hopeashampoo värjäämättömiin hiuksiin (klik)

Olin tätä aihetta aiemmin etsinyt itse Googlesta, mutta siitä ei juurikaan löytynyt hakutuloksia. Siispä päätin itse tehdä sellaisen! Luovat hiuskokeilut tuntuvat kiinnostavat ihmisiä, joten tavallaan tämä ei yllättänyt. Kyseessä on kuitenkin melko vanha postaus, joten hauska että se kiinnostaa vieläkin ihmisiä!

Ajatuksia yksinäisyydestä (klik)

Yksinäisyys on aihe joka koskettaa tosi montaa, mutta myöskin samalla jotenkin vaiettu tai tabu. Mä en koe että yksinäisyydessä olisi mitään hävettävää, ja siksi kirjoitinkin tämän tekstin. Onneksi nykyisin rinnalla on vähän enemmän ystäviä eikä tämä aihe enää niin raastavasti kosketa itseä. Asiat voivat siis todellakin muuttua, vielä aikuisiälläkin.

2018-10-04 01.56.27 1

DIY – neulottu jättiviltti (klik)

Tämän postauksen kirjoitin joskus kun sisustuksessa vallitsi jättiviltti-buumi. Ohje on helppo ja tällainen ei-niin-neulojaihminenkin sen osasi toteuttaa. Toisaalta jos mun neulomistaidoilla pääsee tällä postauksella myöskin top3-suosituimpiin postauksiin niin kieltämättä vähän yllätyin. 😅 Mutta kaiken kaikkiaan kyseessä on kiva ja helppo ohje jos joku tällaisen vieläkin haluaa itse tehdä.

absolutismi kokemuksia

Absolutismi – miksi en juo? (klik)

Heti aiheesta kirjoittaessa tiesin että se luultavasti tulisi kiinnostamaan ihmisiä. Postauksessa jaan ajatuksia juomattomuuteni takana ja kiva että aihe edelleen kiinnostaa ihmisiä, vaikka tarkoitus ei ole omaa absolutismia kenellekään muulle tuputtaa.

IMG_20180916_233601_072

Miltä masennus tuntuu? (klik)

Tätäkin olin googlettanut ennen postauksen tekemistä, mutta tästäkin aiheesta löytyi kovin vähän tietoa. Kuka on selittänyt miltä masennus oikeasti tuntuu ja että se ei ole vain laiskuutta? Mielenterveysaiheet kiinnostavat ihmisiä aina koska ne koskettavat niin montaa meistä, masennus etenkin, joten tämä ei sillä tapaa ollut yllätys. Vaikka tämäkin aihe on tärkeä, en ole sen kirjoitusasuun tyytyväinen. Ehkä parannan sitä joskus…🙈

nordqvist uni-jukka

Teearvostelussa 6 x teetä | takuuvarma unitee, muumitee… (klik)

 

Toteutin jossakin välissä aktiivisesti näitä teearvosteluja, jossa maistelin aina edellisen teen loputtua uusia teitä. Lopulta tulikin koluttua sitten melkeinpä kaikki kaupan teet, heh. Postaukset eivät olleet aikanaan mikään erityisen suuri success, mutta luultavasti aiheen pariin on eksytty enemmän jos erityisesti juuri teejutut kiinnostavat! Luulen että etenkin tuo unitee oli se joka tässä postauksessa ihmisiä kiinnosti, ja kyseinen Unijukka-tee on kyllä edelleenkin takuuvarma rentouttaja iltaisin.

kiltin tytön syndrooma

Kiltin tytön syndrooma (klik)

Hmm, näitä aikoja muistelen lämmöllä sillä tämän tekstin kirjoitin kun olin Stoorilla bloggaajana. ❤️ Kuitenkaan itse tekstiä katsoessani en ole siihen erityisen tyytyväinen (vieläkään). Ehkä aiheesta voisi kirjoittaa vähän kypsemmin, mutta hyvä jos se on jollekin jotakin tuonut. Ainakin se menee kategoriaan kaikista luetuimmat postaukset, enkä itse koe että se olisi niin hyvin kirjoitettu että se ansaitsisi paikan siellä. Aihe ainakin on tärkeä!

piikkimatto_kokemuksia

Hyvää oloa piikkimatosta (klik)

Tämän suosio yllätti, koska luulin että piikkimattobuumi olisi mennyt jo aikoja sitten ohi ja halusin vain vinkata vielä vuosia myöhässä itsekin kuinka kätevä se on! Edelleen piikkimatto on mulla aktiivisessa käytössä, ja sille meneekin vahva suositus. Käy kurkkaamassa postaus jos sen kokeilu hyvinvoinnin tukena ja rentoutumisessa kiinnostaa.

young living öljyt

Young Living – hemmottelua ja hyvinvointia eteerisistä öljyistä

Jostakin syystä en saa tähän linkitettyä kymmentä linkkiä enempää, joten pistetään linkki näin manuaalisesti tähän: https://pastelliunelmia.fi/young-living-eteeriset-oljyt-hemmottelua-ja-hyvinvointia/. Tämän suosio ei yllättänyt, mutta toisaalta valitettavasti joudun ääneen toteamaan myös varjopuolia YL:stä. Itse öljyissä tai yrityksessä ei ole mitään vikaa (paitsi tässä elämäntilanteessa niiden hintataso), vaan se kuinka kivasta yhteisöstä lopulta muodostui sellainen jossa ei sallittu olla eri mieltä asioista (sanotaan nyt vaikkapa eteeriset öljyt vs. masennuslääkkeet, olkoon jokainen mitä mieltä haluaa asiasta, mutta kuten alussakin todettiin, kyseessä ei ole lääketieteellinen hoitomuoto, joten ikävä että usein keskustelu ajautui kuitenkin siihen suuntaan). Käytän edelleen eteerisiä öljyjä paljonkin, ja voin lämpimästi suositella niitä, jos löytää yhteisön jossa eteeriset öljyt ovat yhteinen rento harrastus eikä sellainen jossa jokaisen täytyy olla kaikesta samaa mieltä. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.